VIP APK

Ondernemen zonder b*llshit

Regelmatig staat er een glaasje plop op tafel hoor, tijdens een VIP-sessie. Oké, misschien niet tijdens een ochtendeditie, maar als dat de middag van een klant echt compleet maakt proosten we met een glaasje bubbels op het mooie resultaat. Ik offer me wel op ;).

Het kan zijn dat je je aangesproken voelt door mijn workshops of door mijn traject, maar dat je net even wat anders wilt dan het standaard programma. Of op 1 of 2 van de thema’s van het programma wilt inzoomen, omdat je de andere thema’s wel onder de knie hebt. Misschien wil je vooral een snelle en praktische check van hoe je bedrijf er voor staat, en kan je daarna zelf weer verder. Het kan allemaal in een VIP-middag.

Wanneer is een VIP-middag voor jou ‘the way to go”?

  • Het stroopt en pruttelt een beetje in je bedrijf; je groeit niet echt meer maar kan er niet de vinger op leggen hoe dat komt
  • Je liever 1- op- 1 werkt dan in een groepje
  • Delft voor jou toch wel een eindje reizen is
  • Je eigenlijk meteen the whole shabang in 1 keer goed in de steigers wilt zetten
  • De workshop “Ondernemen zonder bullshit” je aanspreekt, maar je kunt niet op de data van de workshop, of je zou graag op 1 of 2 van de topics in willen zoomen
  • Je nog from scratch moet beginnen met het starten van je eigen bedrijf, en eerst even wilt checken of het levensvatbaar is en waar je moet beginnen
  • Je een hele andere vraag hebt die je graag met mij zou willen uitdiepen.

Herken je je in 1 van bovenstaande punten?
Dan is mijn VIP Bedrijfs APK echt wat voor jou.

In een sessie van ongeveer 2,5 uur, nemen we de 5 belangrijkste pijlers van jouw bedrijf onder de loep; jij en jouw product, jouw online verhaal, je verdienmodel en saleskunsten, je workflow en je ondernemersmindset. Waar staat het licht op groen -vooral doorgaan, zou Barry Stevens zeggen-, waar is het stoplicht oranje -kan je net iets meer bijsturen om het weer op de rit te krijgen- en waar moet je gelijk actie op ondernemen (het stoplicht staat op rood)?

Je gaat met een compact en persoonlijk actieplan de deur uit, en weet precies wat jij moet doen om je bedrijf binnen een paar weken weer van de vluchtstrook op de snelweg te krijgen.

Jouw investering voor een VIP Bedrijfs APK is maar €397,- ex BTW. Heb je mij een hele ochtend of middag voor jezelf alleen ;).

Dus ga jij ook voor de V.I.P. treatment?

Meld je dan aan door op de knop hieronder te drukken.

Ik kijk er naar uit!

Liefs, Claudia