VIP Strategiedag

Let op! Door de beperkende maatregelen om verspreiding van het Coronavirus in te dammen, kan de VIP strategiesessie uiteraard niet live plaats vinden. In plaats daarvan kun je wel een online strategiesessie van 2 uur boeken, waarin we het belangrijkste probleem in je business tackelen en een compact plan van aanpak voor je maken.

Deze strategiesessie kost tijdelijk geen €997,-, maar slechts €797,- ex BTW.

Regelmatig staat er een glaasje plop op tafel hoor, tijdens een VIP-sessie. Oké, misschien niet tijdens een ochtendeditie, maar als dat de middag van een klant echt compleet maakt proosten we met een glaasje bubbels op het mooie resultaat. Ik offer me wel op ;).

Het kan zijn dat je je aangesproken voelt door mijn workshops of door mijn traject, maar dat je net even wat anders wilt dan het standaard programma. Of op 1 of 2 van de thema’s van het programma wilt inzoomen, omdat je de andere thema’s wel onder de knie hebt. Misschien wil je vooral een snelle en praktische check van hoe je bedrijf er voor staat, en kan je daarna zelf weer verder. Het kan allemaal in een VIP-sessie.

Wanneer is een VIP-sessie voor jou
‘the way to go”?

Herken je je in 1 van bovenstaande punten?
Dan is mijn VIP Strategiedag wat voor jou.

In een sessie van ongeveer 2,5 uur, nemen we de 5 belangrijkste pijlers van jouw bedrijf onder de loep; jij  jouw product of dienst, je ideale klant, je verdienmodel en saleskunsten, je prijs en je plan. Waar staat het licht op groen -vooral doorgaan, zou Barry Stevens zeggen-, waar is het stoplicht oranje -kan je net iets meer bijsturen om het weer op de rit te krijgen- en waar moet je gelijk actie op ondernemen (het stoplicht staat op rood)?

De strategiesessie vindt plaats via Zoom. Je ontvangt de opname na afloop zodat je me onbeperkt terug en weer vooruit kunt spoelen. 😉 

 

Je gaat met een compact en persoonlijk actieplan de deur uit, en weet precies wat jij moet doen om je bedrijf binnen een paar weken weer van de vluchtstrook op de snelweg te krijgen.

Wil jij ook:

Een haarscherp beeld van je ideale klant

Werken met een droomaanbod

Nooit meer zonder inspiratie zitten voor je marketing uitingen

Direct aan de slag met een praktisch actieplan

Jouw investering voor een VIP Strategiesessie is tijdelijk maar €797,- ex BTW

Dan heb je mij tweeënhalf uur voor jezelf alleen ;).

Dus ga jij ook voor de V.I.P. treatment?

Meld je dan aan door op de knop hieronder te drukken.

Zij genoten eerder van de VIP treatment

Iedere maand heb ik maximaal 1 plek voor een VIP Strategiesessie. 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Liefs, Claudia