VIP Strategiedag

Ondernemen zonder b*llshit

Regelmatig staat er een glaasje plop op tafel hoor, tijdens een VIP-sessie. Oké, misschien niet tijdens een ochtendeditie, maar als dat de middag van een klant echt compleet maakt proosten we met een glaasje bubbels op het mooie resultaat. Ik offer me wel op ;).

Het kan zijn dat je je aangesproken voelt door mijn workshops of door mijn traject, maar dat je net even wat anders wilt dan het standaard programma. Of op 1 of 2 van de thema’s van het programma wilt inzoomen, omdat je de andere thema’s wel onder de knie hebt. Misschien wil je vooral een snelle en praktische check van hoe je bedrijf er voor staat, en kan je daarna zelf weer verder. Het kan allemaal in een VIP-middag.

Wanneer is een VIP-middag voor jou ‘the way to go”?

  • Het stroopt en pruttelt een beetje in je bedrijf; je groeit niet echt meer maar kan er niet de vinger op leggen hoe dat komt
  • Werken met een businesscoach spreekt je zeker aan, maar voor je een traject in stapt wil je eerst even aan de samenwerking proeven, EN gelijk veel meters maken
  • Je liever 1- op- 1 werkt dan in een groepje
  • In 1 dag lekker knallen-en-weer-door zie je wel zitten
  • Online programma's zijn niks voor jou; je werkt het prettigst en met het beste resultaat door persoonlijk met iemand te kunnen werken.
  • Je eigenlijk meteen the whole shabang in 1 keer goed in de steigers wilt zetten
  • De workshop “APK voor jouw bedrijf” je aanspreekt, maar je kunt niet op de data van de workshop, of je zou graag op 1 of 2 van de topics in willen zoomen
  • Je nog from scratch moet beginnen met het starten van je eigen bedrijf, en eerst even wilt checken of het levensvatbaar is en waar je moet beginnen
  • Je een hele andere vraag hebt die je graag met mij zou willen uitdiepen.
  • Je wilt op je eigen vragen kunnen inzoomen en met een klip en klaar plan de deur uit gaan.

Herken je je in 1 van bovenstaande punten?
Dan is mijn VIP Strategiedag wat voor jou.

In een sessie van ongeveer 4 uur, nemen we de 5 belangrijkste pijlers van jouw bedrijf onder de loep; jij  jouw product of dienst, je ideale klant, je verdienmodel en saleskunsten, je prijs en je plan. Waar staat het licht op groen -vooral doorgaan, zou Barry Stevens zeggen-, waar is het stoplicht oranje -kan je net iets meer bijsturen om het weer op de rit te krijgen- en waar moet je gelijk actie op ondernemen (het stoplicht staat op rood)?

De strategiedag vindt plaats in een rustig restaurant/grand-cafe in Delft. Drinks and snacks are on me. 

 

Je gaat met een compact en persoonlijk actieplan de deur uit, en weet precies wat jij moet doen om je bedrijf binnen een paar weken weer van de vluchtstrook op de snelweg te krijgen.

Wil jij ook:

Een haarscherp beeld van je ideale klant

Werken met een droomaanbod

Nooit meer zonder inspiratie zitten voor je marketing uitingen

Direct aan de slag met een praktisch actieplan

Jouw investering voor een VIP Strategiedag is maar €777,- ex BTW. (of betaal in 4 maandelijkse termijnen van €222,- ex BTW).

Dan heb je mij een hele dag voor jezelf alleen ;).

Dus ga jij ook voor de V.I.P. treatment?

Meld je dan aan door op de knop hieronder te drukken.

Zij genoten eerder van de VIP treatment

Iedere maand heb ik 1 plek voor een VIP Strategiedag. 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Liefs, Claudia