Je kent DE manier.
Nu is het tijd voor JOUW manier!

Take The Lead Business Academy

 

Aan de buitenkant heb je alles voor elkaar; een mooie website, een Instagram account dat je netjes bij houdt, je blogt, je bent zichtbaar op video’s, hebt al van alles geleerd over ondernemen.

 

Je weet dat je een doelgroep moet kiezen, dat een weggever misschien handig is, dat je zichtbaar moet zijn op LinkedIn en social media, omdat je doelgroep daar zit en je wilt wel met ze in contact komen, niet waar.

 

Maar ook al is je to-do lijstje helemaal afgevinkt ’s avonds en doe je alles zoals je dat van de experts hebt geleerd…

 

Op je zakelijke bankrekening klinkt een echo, en je vinger heeft ook al vaker boven de zoekknop van Indeed.nl gehangen dan je op 1 hand kunt tellen. 

 

 

De vrijheid waarvan je dacht dat die bij een eigen bedrijf hoorde, ervaar jij niet

Maar jou lukt het niet.

Jij bent een steengoed in wat je doet, maar krijgt het niet verkocht

Is dit gedoe dagelijkse kost voor jou?

Wat ooit met passie begon, frustreert je nu alleen nog maar. Je zit zo vol mooie plannen maar het komt gewoon niet uit de verf. De impact waarvan je weet dat je die kunt maken ligt keurig op de plank weg te stoffen, tot je eindelijk weet hoe je het aan de man kunt brengen. 

Gaat het ooit nog wat worden met jou en ondernemen? Of is het niet voor je weggelegd?

 

Diep van binnen voel je: ik heb hier wat te brengen en ben niet bereid dat los te laten. 

 

 Je weet zeker dat er een manier is om wel resultaat uit je bedrijf te halen.

Je weet alleen niet hoe.

Wat als ik je nou vertel dat ondernemen simpeler, effectiever en veel gaver kan zijn? Zonder al dat gedoe waar je nu tegen aan loopt?

Als ondernemen er voor jou nou zo uit zou zien:

Dat zou toch gaaf zijn, of niets soms?

In mijn Take the Lead Business Academy, help ik jou om het fundament van je business weer rock-steady te maken.

Zodat ondernemen niet alleen geld oplevert, maar als een feestje voelt. 

Ik leer jou:

Kortom, je hebt een bedrijf dat klopt als een bus. Waar je winst mee maakt en wat je heel veel plezier oplevert.

Geen twijfels meer, maar je geld verdienen met dat wat jij het allerleukste vindt. Op een simpele maar absurd effectieve manier.

Dat wil jij toch ook?


Dat kan als je NU start met de Take The lead business Academy

Praktisch

Wat zit er allemaal in het programma?

 

Jouw investering voor dit traject is maar €147,- per maand (excl. BTW, 6 maanden).

Je kunt op ieder gewenst moment instromen.

Wanneer je in 1 keer betaalt, is jouw investering slechts €777,- ex BTW 

en ontvang je als beloning onderstaande  3 supergave bonussen erbij:

 

 

 

 

Jippie, cadeautjes!

Ik wil van deze training bewust geen kiloknallerdeal maken, maar het voor jou wel mega- aantrekkelijk maken om het besluit om je business op die juiste manier te laten groeien, te nemen.

Daarom heb ik een paar hele toffe bonussen voor je als je besluit om in te stappen in de Take The Lead Business Academy en je investering pay in full te voldoen!

[1]. Je krijgt toegang tot mijn exclusieve training 'Magnetische Marketing op JOUW manier" t.w.v. €750,- waarin ik je leer hoe je hyperpersoonlijke content kunt schrijven op manier die direct de juiste snaar raakt bij je volgers.
[2]. Toegang tot de unieke Mega HEB SCHIJT kit, met daarin 8 masterclasses over hoe je een 'ik heb SCHIJT; attitude aan kunt nemen in je business t.w.v. €97,-

[3] Toegang tot de Effectief werken aan je Business KIT, met daarin een masterclass waarin ik alle ins en outs met je deel over mijn 4 strategieën 'model', zodat jij precies weet welke acties je dagelijks/wekelijks moet doen om effectief aan je business te werken.

In deze trainingskit zit bovendien een handige plansheet, om al je acties dagelijks overzichtelijk in bij te houden.

Zij ondernemen al zonder gedoe

” Wat een verademing deze Academy! Ik heb geleerd anders naar de basis van mijn business te kijken, echt vanuit jezelf ondernemen en wat voor jou werkt omdat je daarvan aan gaat.

 

Ik merk echt een verschil; er is een Kelly van VOOR Claudia en een Kelly NA Claudia. En de nieuwe Kelly smaakt naar meer!”

 

Kelly Meulenberg, schrijfcoach en auteur Schrijverig

 

“Ik ben ZO blij dat ik in Claudia’s Academy ben gestapt. Alleen al de eerste opdrachten maakten onwijs veel bij mij los. Het deed me beseffen dat ik mega eigenwijs ben geweest, en dat ik het helemaal anders mag en wil gaan doen. Ik dacht dat ik het allemaal zelf kon, maar er is nog zo veel meer uit te halen. Die switch is om in mijn hoofd en dat is kei bijzonder. 

 

 

 

Carolien Vennema, 

Momboss Motivator

Laura-zakelijke-buitenshoot-vierkant-1-scaled

 

“Lieve Claudia, onwijs bedankt voor deze mooie Academy! Jouw heldere adviezen, stug doorvragen en jouw support hebben ervoor gezorgd dat ik nu weer een stevige basis heb staan en mijn EIGEN (wijze) keuzes weer duidelijk durf te maken. 

Bedankt dat ik jouw vertrouwen mocht lenen. 

Ik kom heel gauw weer terug want wil dolgraag een volgende stap met jou zetten in de groei van mijn mindset en mijn bedrijf.”

Laura Beekhuizen, 

Praktijk Eigen Wijsheid

Wanneer zou je vooral NIET moeten starten met dit traject?

Nog niet afgehaakt? Kan je niet wachten tot je jouw bedrijf serieus in de steigers kan gaan zetten? Druk dan op de knop.

Ik kijk er naar uit!

Don't play by the book.
Just play.