Je business tijdelijk Corona-proof maken? Check hoe ik je kan helpen op www.claudiaverhey.nl/menukaart

Take The Lead Business Academy

Ondernemen zonder b*llshit

Je kent DE manier.
Nu is het tijd voor JOUW manier.

 

Aan de buitenkant heb je alles voor elkaar; een mooie website, een Instagram account dat je netjes bij houdt, je blogt, je bent zichtbaar op video’s, hebt al van alles geleerd over ondernemen.

 

Je weet dat je een doelgroep moet kiezen, dat een weggever misschien handig is, dat je zichtbaar moet zijn op LinkedIn en social media, omdat je doelgroep daar zit en je wilt wel met ze in contact komen, niet waar.

 

Maar ook al is je to-do lijstje helemaal afgevinkt ‘s avonds en doe je alles zoals je dat van de experts hebt geleerd…

 

Op je zakelijke bankrekening klinkt een echo, en je vinger heeft ook al vaker boven de zoekknop van Indeed.nl gehangen dan je op 1 hand kunt tellen. 

 

 

De vrijheid waarvan je dacht dat die bij een eigen bedrijf hoorde, ervaar jij niet

 • Je werkt nog steeds af en toe met 'mweh' klanten
 • Social media voelt allang niet meer social, maar als een gevangenis
 • De klant is toch iets vaker koning en baas over jouw tijd dan je wilt toegeven
 • Wat je ook voor nieuws verzint, niks lijkt te werken
 • Je biedt echt je diensten wel aan, maar het aantal klanten dat makkelijk ja zegt blijft laag
 • Je kijkt met een knoop in je maag naar al die ‘concullega’s’ in de markt die jou voorbijstreven en wel succesvol zijn met hun bedrijf.

Maar jou lukt het niet.

Jij bent een steengoed in wat je doet, maar krijgt het niet verkocht

Is dit gedoe dagelijkse kost voor jou?

 • Het saldo op je zakelijke bankrekening lijkt wel een knipperlicht relatie; je kunt er niet op bouwen en weet nooit zeker of je over een week nog wel genoeg saldo hebt
 • Je dagelijkse posts en blogs publiceer je braaf, maar er reageert nooit iemand
 • Yes! Je hebt eindelijk weer een mogelijke klant in het vizier! Maar heb je hem of haar eenmaal aan de telefoon, dan mompel je wat en vergeet je (express?) om een aanbod te doen.
 • Je vraagt je iedere dag af wat je nou eigenlijk te bieden hebt, welke mafkees er in hemelsnaam jouw product gaat kopen en waarin je je onderscheidt van de concurrentie.
 • In je hoofd is het een warboel van nieuwe, briljante ideeën: maar je hebt geen flauw benul wat je nu het beste als eerste kunt doen om daar handen en voeten aan te geven.

Wat ooit met passie begon, frustreert je nu alleen nog maar. Je zit zo vol mooie plannen maar het komt gewoon niet uit de verf. De impact waarvan je weet dat je die kunt maken ligt keurig op de plank weg te stoffen, tot je eindelijk weet hoe je het aan de man kunt brengen. 

Gaat het ooit nog wat worden met jou en ondernemen? Of is het niet voor je weggelegd?

 

Diep van binnen voel je: ik heb hier wat te brengen en ben niet bereid dat los te laten. 

 

 Je weet zeker dat er een manier is om wel resultaat uit je bedrijf te halen.

Je weet alleen niet hoe.

Wat als ik je nou vertel dat ondernemen simpeler, effectiever en veel gaver kan zijn? Zonder al dat gedoe waar je nu tegen aan loopt?

Als ondernemen er voor jou nou zo uit zou zien:

 • Een omzet die hoog genoeg is om op te kunnen bouwen
 • Geen “ik doe maar wat”, losse flodderacties meer, maar alleen nog effectieve acties in de goede volgorde
 • Een agenda vol met superleuke klanten waar je iedere dag met plezier voor opstaat
 • Verkopen vind je niet meer vies, maar gaat je heel naturel af.
 • Marketing is geen moetje meer; je zit nooit verlegen om content en je kunt niet wachten om je waarde te delen.

Dat zou toch gaaf zijn, of niets soms?

In mijn nieuwe Take the Lead Business Academy, help ik jou in 12 weken tijd om het fundament van je business weer rock-steady te maken.

Zodat ondernemen niet alleen geld oplevert, maar als een feestje voelt. 

Ik leer jou:

 • Ontdekken wie jouw ideale klant ECHT is, waar je hem of haar mee aanslingert, waar ze ‘s nachts van wakker ligt, en hoe je jouw verhaal zo aan haar kunt vertellen dat ze zich er direct in zal herkennen. En dat verhaal door te vertalen naar je website en social media content. Je teksten staan als een huis.

  Je ontdekt waarom je eerst moet weten wie je bent en waar je zelf van aan gaat, voor je een ander in vuur en vlam kan zetten met wat je doet.
 • Haarscherp stellen op waar jij het allerbeste in bent, met welk aanbod jij je allerbeste waarde biedt, welke resultaten jouw klant gaat behalen als ze met jou werkt, en welke prijs je daarvoor kunt vragen.
 • Verkopen op een manier die bij jou past, aan klanten die 100% matchen en voor wie jij de allerbeste oplossing van hun probleem hebt. Zonder te pushen, te salesy of drammerig te zijn. Kortom; te verkopen zonder te hoeven verkopen.
 • Zelf de teugels in handen te nemen en jouw eigen bedrijf te runnen volgens jouw eigen voorwaarden; niet zoals het hoort maar zoals jij het fijn vindt.
 • Hoe je ondernemen weer gaaf gaat vinden en niet meer ervaart als een worsteling
 • Hoe je op een doodsimpele manier meer klanten en meer omzet maakt
 • Hoe je het spelletje moet spelen dat ondernemen heet, door aan de juiste knoppen binnen je bedrijf te draaien.
 • Hoe jij je bedrijf naar de volgende fase kunt brengen; met meer klanten, meer omzet maar vooral meer plezier.

Kortom, je hebt een bedrijf dat klopt als een bus. Waar je winst mee maakt en wat je heel veel plezier oplevert.

Geen twijfels meer, maar je geld verdienen met dat wat jij het allerleukste vindt. Op een simpele maar absurd effectieve manier.

Dat wil jij toch ook?


Dat kan als je NU start met de Take The lead business Academy

Praktisch

Wat zit er allemaal in het programma?

 • 12 weken lang toegang tot de online Take The Lead Business Academy, waarin je in 6 modules alle onderdelen van je bedrijf aan scherpt: werken met de allerleukste, een droomaanbod neerzetten, het juiste verdienmodel kiezen, leren verkopen, magnetische marketing acties leren doen EN een persoonlijk actieplan om van jouw expertise een verdienmiddel te maken. (t.w.v. €1500,-)
 • Tijdelijk: 2 individuele coachingssessies van 30 minuten via ZOOM, waarin we de puntjes op de i zetten en jou bij de les houden om het allerbeste uit de Academy te halen. De sessies via Zoom kun je opnemen, zodat je deze thuis op je eigen moment zo vaak als je wilt kun nakijken. (t.w.v. 500,-)
 • Een kennisbank vol inspirerende templates en schrijfwijzers voor al je webpagina's, je weggever, een contentplanning en een e-mail opvolgserie, zodat je teksten beter gaan converteren. (t.w.v. 1000,-)
 • 6 Masterclasses en 6 Q&A's waarin je me live al je vragen kunt stellen (t.w.v. 1500,-)
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep, waarin je met de andere Academy leden inspiratie, vragen, feedback, support en succes kunt uitwisselen (t.w.v. 1000,-)

De waarde van dit programma is ruim €5000,-

 

Jouw investering voor dit traject is echter maar €997,- (excl. BTW). 

Dit bedrag voldoen in 4 termijnen a €275,- ex BTW is ook mogelijk.

 

 

 

Zij ondernemen al zonder gedoe

“Door Claudias confronterende maar ook verhelderende aanpak, zijn er heel wat kwartjes gevallen over focus en structuur. Waardoor werken aan mijn bedrijf me nog al eens ‘overvalt’. Ze geeft persoonlijke tips en adviezen waardoor het niet bij een kwartje dat valt blijft, maar ik er direct mee aan de slag kan. Dank je wel lieve Claudia, je bent een topper!”

Eline Zeelenberg, Hartekracht

“Ik was op zoek naar wat tips en trucs, wat meer lijn en formats. Wat ik kreeg was zoveel meer. Puzzelstukjes vielen op hun plek (waar ik al een maand op aan het kauwen was) en het ene na het andere inzicht werd me zo in de schoot geworpen. Ik ben zonder te twijfelen in Claudia’s programma gestapt; toen ik zag wat ze kon in een workshop, bedenk je dan eens waar ik nu sta na echt met haar aan de slag te zijn gegaan…!”

Madelon Rijkers, Madelonrijkers.nl

“Ik ben ZO blij dat ik in Claudia’s Academy ben gestapt. Alleen al de eerste opdrachten maakten onwijs veel bij mij los. Het deed me beseffen dat ik mega eigenwijs ben geweest, en dat ik het helemaal anders mag en wil gaan doen. Ik dacht dat ik het allemaal zelf kon, maar er is nog zo veel meer uit te halen. Die switch is om in mijn hoofd en dat is kei bijzonder. 

Carolien Vennema, 

Momboss Motivator

26685464_163998660992544_7748461833926365369_o

“Claudia geeft mij enorme eyeopeners en lijkt op mij qua drive en eigenwijsheid ;). Ze geeft mij een enorme motivatie Een Vorkje Meeprikken tot een hoger niveau te tillen; ik kan haar met geen mogelijkheid meer wegdenken.”

Claudia Vork, 

Een Vorkje Meeprikken

Wanneer zou je vooral NIET moeten starten met dit traject?

 • Als je het liefst chagrijnig je dagen doorbrengt. Er bestaat namelijk een ernstig groot risico dat ik je A/ heel vaak aan het lachen maak en B/dat als je van mij niet gaat lachen, dan toch wel minstens van je bankrekening.
 • Wanneer je niet los kunt laten dat ondernemen moeilijk, zwaar en het recept voor burn-out moet zijn.
 • Als je het stiekem wel oké vindt, al die vrije dagen en marathonsessies Netflix.
 • Wanneer je misselijk wordt van het woord ambitie.
 • Als je niet zou weten waar je een goed salaris aan zou moeten uitgeven. Euroshopper brood is toch ook gewoon oké?
 • Als je aan gaat van serieuze zaken en ge-U en praten in de 3e persoon

Nog niet afgehaakt? Kan je niet wachten tot je jouw bedrijf serieus in de steigers kan gaan zetten? Druk dan op de knop.

Ik kijk er naar uit!

Don't play by the book.
Just play.