fbpx

Take The Lead Business Academy

Ondernemen zonder b*llshit

Je kent DE manier.
Nu is het tijd voor JOUW manier.

 

Aan de buitenkant heb je alles voor elkaar; een mooie website, een Instagram account dat je netjes bij houdt, je blogt, je bent zichtbaar op video’s, hebt al van alles geleerd over ondernemen.

 

Je weet dat je een doelgroep moet kiezen, dat een weggever misschien handig is, dat je zichtbaar moet zijn op LinkedIn en social media, omdat je doelgroep daar zit en je wilt wel met ze in contact komen, niet waar.

 

Maar ook al is je to-do lijstje helemaal afgevinkt ‘s avonds en doe je alles zoals je dat van de experts hebt geleerd…

 

Op je zakelijke bankrekening klinkt een echo, en je vinger heeft ook al vaker boven de zoekknop van Indeed.nl gehangen dan je op 1 hand kunt tellen. 

 

 

De vrijheid waarvan je dacht dat die bij een eigen bedrijf hoorde, ervaar jij niet

Maar jou lukt het niet.

Jij bent een steengoed in wat je doet, maar krijgt het niet verkocht

Is dit gedoe dagelijkse kost voor jou?

Wat ooit met passie begon, frustreert je nu alleen nog maar. Je zit zo vol mooie plannen maar het komt gewoon niet uit de verf. De impact waarvan je weet dat je die kunt maken ligt keurig op de plank weg te stoffen, tot je eindelijk weet hoe je het aan de man kunt brengen. 

Gaat het ooit nog wat worden met jou en ondernemen? Of is het niet voor je weggelegd?

 

Diep van binnen voel je: ik heb hier wat te brengen en ben niet bereid dat los te laten. 

 

 Je weet zeker dat er een manier is om wel resultaat uit je bedrijf te halen.

Je weet alleen niet hoe.

Wat als ik je nou vertel dat ondernemen simpeler, effectiever en veel gaver kan zijn? Zonder al dat gedoe waar je nu tegen aan loopt?

Als ondernemen er voor jou nou zo uit zou zien:

Dat zou toch gaaf zijn, of niets soms?

In mijn nieuwe Take the Lead Business Academy, help ik jou in 14 weken tijd om het fundament van je business weer rock-steady te maken.

Zodat ondernemen niet alleen geld oplevert, maar als een feestje voelt. 

Ik leer jou:

Kortom, je hebt een bedrijf dat klopt als een bus. Waar je winst mee maakt en wat je heel veel plezier oplevert.

Geen twijfels meer, maar je geld verdienen met dat wat jij het allerleukste vindt. Op een simpele maar absurd effectieve manier.

Dat wil jij toch ook?


Dat kan als je NU start met de Take The lead business Academy

Praktisch

Wat zit er allemaal in het programma?

 

De waarde van dit programma is ruim €5000,-

 

Jouw investering voor dit traject is echter maar €1197,- (excl. BTW). 

Dit bedrag voldoen in 4 termijnen a €325,- ex BTW is ook mogelijk.

 

 

 

 

Zij ondernemen al zonder gedoe

“Door Claudias confronterende maar ook verhelderende aanpak, zijn er heel wat kwartjes gevallen over focus en structuur. Waardoor werken aan mijn bedrijf me nog al eens ‘overvalt’. Ze geeft persoonlijke tips en adviezen waardoor het niet bij een kwartje dat valt blijft, maar ik er direct mee aan de slag kan. Dank je wel lieve Claudia, je bent een topper!”

Eline Zeelenberg, Hartekracht

“Ik was op zoek naar wat tips en trucs, wat meer lijn en formats. Wat ik kreeg was zoveel meer. Puzzelstukjes vielen op hun plek (waar ik al een maand op aan het kauwen was) en het ene na het andere inzicht werd me zo in de schoot geworpen. Ik ben zonder te twijfelen in Claudia’s programma gestapt; toen ik zag wat ze kon in een workshop, bedenk je dan eens waar ik nu sta na echt met haar aan de slag te zijn gegaan…!”

Madelon Rijkers, Madelonrijkers.nl

“Ik ben ZO blij dat ik in Claudia’s Academy ben gestapt. Alleen al de eerste opdrachten maakten onwijs veel bij mij los. Het deed me beseffen dat ik mega eigenwijs ben geweest, en dat ik het helemaal anders mag en wil gaan doen. Ik dacht dat ik het allemaal zelf kon, maar er is nog zo veel meer uit te halen. Die switch is om in mijn hoofd en dat is kei bijzonder. 

Carolien Vennema, 

Momboss Motivator

26685464_163998660992544_7748461833926365369_o

“Claudia geeft mij enorme eyeopeners en lijkt op mij qua drive en eigenwijsheid ;). Ze geeft mij een enorme motivatie Een Vorkje Meeprikken tot een hoger niveau te tillen; ik kan haar met geen mogelijkheid meer wegdenken.”

Claudia Vork, 

Een Vorkje Meeprikken

Wanneer zou je vooral NIET moeten starten met dit traject?

Nog niet afgehaakt? Kan je niet wachten tot je jouw bedrijf serieus in de steigers kan gaan zetten? Druk dan op de knop.

Ik kijk er naar uit!

Don't play by the book.
Just play.