Get Ready!

Tof dat je er bij bent,
het is tijd voor
jouw manier van ondernemen

Thanx for joining, oh gij dappere dodo. 

Maak je klaar voor een Claudia wervelwind door je business! 

Ik ga je in de challenge meenemen in hoe je op jouw eigen unieke manier jouw business maximaal kunt inrichten zodat het voor JOU werkt.

Zonder dat je verdwaalt raakt in allerlei onzin die je niet nodig hebt of die niet bij jou of jouw bedrijf passen.

Omdat ik het zo tof vindt dat je meedoet, heb ik een waanzinnig gaaf cadeautje voor je klaar staan als jij in je netwerk deelt dat je met deze challenge meedoet. 

Als jij op Instagram, Facebook, LinkedIn, Whatsapp, of via e-mail met collega ondernemers deelt dat je meedoet aan de MY way or the HIGH way challenge, dan krijg jij toegang tot mijn exclusieve “Magnetische Marketing op JOUW manier” community t.w.v. €97,-. 

Je krijgt de eerste module van deze training dan gratis in je mailbox en 2 weken toegang tot de besloten community op Facebook waarin je mijn persoonlijke tips en feedback op je posts ontvangt, zodat je er veel makkelijker klanten mee gaat aantrekken.

Geef via het formulier onder aan deze pagina door hoe en waar je de url van de challenge hebt gedeeld –www.claudiaverhey.nl/my-way, dan krijg je van mijn team z.s.m. toegang!

 

Check even die gruwelijke spam als je na een uur nog geen bevestiging van je deelname hebt ontvangen, want dan gaat er iets mis. Meld je dan via info@claudiaverhey.nl, dan maken wij je aanmelding voor je in orde. 

Ik zie je heel graag op maandag 7 juni, tot dan!

 

Liefs, Claudia