Summer Business Breeze

Ben jij ook toe aan een Summer Business Breeze?

Wat heerlijk, de zomer is begonnen! Je hebt er onwijs naar uit gekeken, want je hebt keihard gewerkt de afgelopen maanden en voelt aan alles dat het tijd is om even iets rustiger aan te doen. De laatste maanden waren crazy met alle thuiswerkperikelen, jaarafsluitingen, homeschooling, en maatregelen. Het lijkt wel alsof het leven ophoudt zodra de scholen vakantie krijgen.

En dus droom je iedere dag weg naar beelden van hangmatjes, zwoele zomeravonden, vuurkorfjes en iedere dag op slippers kunnen lopen.

De kans is echter groot dat dat er helemaal geen buitenland vakantie voor je in zit dit jaar, misschien denk je zelfs: ik werk maar door, want ik heb wat in te halen qua omzet.

 

Dus geen barbecue-geur, zonneschijn en mojitos voor jou.

Want stiekem ben je ongerust. Je moet nu al keihard werken om die paar klanten binnen te halen. En als je dan nu 6 weken op je lauweren gaat rusten en fulltime gaat ‘chillen’, wat komt er dan terecht van je business? Ligt die dan niet helemaal op zijn gat na de zomer? En wat te denken van al die mooie plannen? Je kent jezelf wel een beetje; zoals je mateloos bent in je werk, sta je ook voor 100% procent in de relaxstand op het moment dat dat van jezelf dan even mag. 

Dan vergeet je alles om je heen, omdat jij ook ‘recht hebt om even te ontspannen’.

Het is alleen zo lullig dat je banksaldo keihard met je mee ontspant.

 

Hoe zorg je er nou voor dat je toch een beetje die zomervibe aanzwengelt de komende maanden?

Door mee te doen aan Summer Business Breeze en de zomervibe (voor altijd!) in je bedrijf te brengen.

 

Deze twee weken micro-businesscoaching
voelen als een zachte zomerbries en cocktails aan het strand.

Ik heb voor jou wat gaafs gemaakt, namelijk een ultracompact pakket van ‘breng de zomer in je business’ tips en opdrachten, om er voor te zorgen dat je business niet alleen de komende maanden, maar de rest van je leven kan aanvoelen als vakantie.

“Light’ ondernemen to the next level.

Wat gaan we doen in Summer Business Breeze?

☀️ Je krijgt 14 dagen lang iedere dag een mail met daarin een tip of een opdracht om meer lucht in je business te brengen. En ik voorspel je; meer lucht, is meer fun, en meer fun, is meer en sneller klanten maken.

☀️ De opdrachten kun je in je eigen tempo, op je eigen moment doen, en kosten je maximaal een half uur per opdracht (de meesten zijn sneller).

☀️ Omdat je de opdrachten per mail ontvangt, kun je ze forevah and evah gebruiken. Ook als je tegen de kerst denkt; ik kan wel wat zon in mijn business gebruiken. ;).

☀️ In de besloten Facebookgroep kun je je vragen en successen delen met de andere deelnemers. Natuurlijk ben ik daar ook regelmatig aanwezig om je te helpen die zomervibe goed op te pakken, op een manier die voor jou werkt.

 ☀️ Je kunt op elk moment in de zomer starten met de Summer Business Breeze. De Facebook groep staat open t/m 30 augustus.

Zie deze Summer Business Breeze als een compact pakketje aan super-easy businesscoaching tools, die je bedrijf naar een hoger plan trekken, of je ze nou meteen gebruikt of in de koelkast legt tot kerstmis. 

Want een frisse en light business die toch gewoon vet veel omzet oplevert, dat willen we toch altijd? -niet alleen maar in juli en augustus- 

Jouw investering voor 14 heerlijk verfrissende, zomerse shotjes businesscoaching is slechts €27,- ex BTW.

Ik zou het wel weten.

Meld je hieronder snel aan om je plek te claimen.

!! Let op !! Via de knop hieronder ga je naar de betaalpagina. Heb je betaald, dan ga je direct naar de pagina waar je je gegevens kunt achterlaten. Heb je je gegevens ingevuld en verstuurd, DAN gaat de summer course meteen van start. 

Klik de BEDANKT pagina na je betaling dus NIET weg. 🙂

 

strand