Ondernemerstraining “Succesrecept voor jouw bedrijf”

Ondernemerstraining
"Succesrecept voor jouw bedrijf"

Met alle ingrediënten die je al in huis hebt, van je bedrijf een succesnummer maken. Zonder ingewikkeld gedoe, zonder fake toestanden en geforceerde maniertjes, van amper brood kunnen kopen naar meer omzet en meer klanten. 

Wil jij ook met vertrouwen, focus, en plezier, voortaan wel je doelen halen
met twee vingers in je neus?
Dan ga je deze pagina heel interessant vinden.

Het is alweer een tijd geleden dat je met je net getekende papiertje uit de Kamer van Koophandel kwam lopen. Je hebt je voor de volle 100% in het fenomeen ondernemen gestort. Alle kennis die je dacht nodig te hebben, heb je geabsorbeerd: marketing, sales, omzet berekenen, bloggen, social media, you name it. Je kunt bijna zelf businesscoach worden, zoveel kennis heb je opgedaan. 

Maar wat je ook probeert, het lukt je niet een goede slinger te geven aan je omzet. Je werkt je uit de naad, maar resultaat op leveren, ho maar. Stiekem dwaal je uren op Facebook en als je dan toch online bent, kom je al die anderen tegen die succesvoller lijken dan jij. 

Welke webinars, online trainingen of challenges je ook volgt, het past je allemaal net niet. Dat maakt ook dat je al gauw stopt met dat soort trainingen, en het maar weer zelf gaat proberen. 

Sorry, maar ik ben bang dat de volgende situaties akelig herkenbaar voor je zijn.
Dat weet ik 99% zeker, want ik ken jou inmiddels best goed.

 

Niet meteen schrikken, maar hier komt ‘ie: 

 • Je bent een nuchtere, bevlogen ondernemer, die stinkend hard werkt om haar droom waar te maken: een succes maken van je eigen bedrijf
 • Welke webinars en trainingen je ook volgt, het lukt je nooit om het echt naar je eigen hand te draaien. 
 • De woorden ‘struggle’, ‘worstelen’, ‘frustratie’ en ‘stagnatie’ komen vaker voorbijdrijven dan je zou willen
 • Weerzin heb je, tegen marketing omdat het moet, er reageert toch nooit iemand, dus waarom zou je eigenlijk nog?
 • Een mogelijke klant een aanbod doen? Je doet het met lood in je schoenen, want ze gaat vast toch weer nee zeggen, net als al die anderen. 
 • Je voelt dat er iets moet veranderen als je meer omzet en klanten wilt gaan maken, maar je hebt al zo veel geprobeerd, waar moet je beginnen?

Speciaal voor jou heb ik een prachtige training ontworpen, waarin ik je laat zien hoe je alles wat je hebt geleerd over ondernemen, in een vorm kunt gieten die jou past als een tailored fit jas, en die je veel minder moeite, energie en frustratie kost dan wat je nu ervaart. 

In dit 3 maandenprogramma -inclusief 3 live dagen, je treft me op mijn allerbest- zetten we de basis van je bedrijf retestrak neer. We poetsen dat wat al gaaf is lekker op, vervangen krakkemikkige constructies door nieuwe onderdelen en customizen jouw bedrijf op zo’n manier dat je de regie volledig zelf in handen hebt. Ondernemen zoals ondernemen echt bedoeld is; niet zoals het ‘heurt’, maar 100% zoals jij dat wilt. 

Hoe zou het voor je zijn, om een bedrijf te creëren dat voor jou werkt, omdat het je uit je poriën komt?

 

Misschien aarzel je om “overnieuw te beginnen”. Denk je, dit is een training voor beginners, daar ben ik allang voorbij. Niets is minder waar. 

In deze training beginnen we niet overnieuw; wel leggen we de puzzelstukken van jouw bedrijf op de meest effectieve plek.

 

We creëren voor jou een werkende business op jouw voorwaarden.

Dat is namelijk de enige manier om jouw bedrijf de slinger te geven die het nodig heeft; jouw eigen slinger en eigen saus.

Je leert van mij tijdens de training:

 

 • Wie nu echt echt echt echt echt je ideale klant is, en waarom je moet stoppen met fooling around met al die anderen
 • Waarom meteen op de eerste date met je klant naar honk 4 willen niet handig is
 • Welke type posts wel echt voor je werken en waarom je de “geef dit bericht een like als je ook van ijs houdt” type berichten echt kunt deleten
 • Hoe je als alleskunner, snelle denker, hoog associatieve denker, multipotentialite, scanner, of renaissance person (kortom, iemand die in veel dingen heel goed is en moeilijk kan kiezen) toch kunt excelleren in 1 ding 
 
 
 • Wat je het beste kunt loslaten als je wilt leren verkopen zonder je een  energiecontracten verkoper te voelen. Of een goede doelen afgezant, of een kranten abonnement accountmanager. Take your pick. 
 • Waarom je nooit echte vrijheid zult ervaren als je tegen je plafond blijft opbotsen.
 • Waarom een echt succesvol bedrijf niet vaart op 1 algemene succesformule. 
 • Wat dat ene onbekende succesingredient is waarmee jij je bedrijf tot een booming business kunt maken
 • Waarom trucjes uithalen niet (meer) werkt, en geven en verbinding zoeken wel. 

Na afloop van deze training loop jij naar buiten met:

 • Leukere klanten
 • Een hogere en een stabielere omzet
 • Bakken met zelfvertrouwen omdat je de juiste koers gevonden hebt voor jouw bedrijf
 • En supersimpel maar effectief actieplan om direct klanten te gaan maken
 • Alle know-how die je nodig hebt om hup-1-2-3 te starten met het spel dat ondernemen heet. 
 • Lean en mean templates en how-to’s om nooit meer zonder inspiratie te zitten en supergemakkelijk content te maken. 
 • Een droombedrijf om van te watertanden. 

Effe Praktisch:

Let op! In verband met de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken, is er bij de komende editie van deze training zoals je begrijpt geen sprake van live dagen. 

In plaats daarvan komen we 6 keer online samen, en wel op 21 april, 5 mei, 12 mei, 18 mei en 26 mei -van 9.30u tot 13.00u.

Tussendoor kun je je tegoed doen aan het goud in de online kennisbank, met daarin talloze templates, waardevolle video’s en extra opdrachten om zo veel mogelijk rendement uit de training te halen.

Na afloop van de training werkt jouw bedrijf voor jou, in plaats van jij voor je bedrijf. Je hebt dan een business volgens jouw voorwaarden waar niemand om heen kan.

Ik werk het liefst in kleinere groepen, omdat ik iedere deelnemer dan meer dan genoeg persoonlijke aandacht kan geven.

Dat betekent dat ik per ronde voor maximaal 6 deelnemers plek heb. 

 

Zodra het mogelijk is en de beperkende maatregelen zijn opgeheven, ontvang je van mij een speciale uitnodiging voor een besloten live dag, zodat we er met elkaar toch nog een feest van kunnen maken! 

 

 

Let op!

Dit is niet het zoveelste aanbod voor een online training, gelanceerd vanuit een webinar, waarmee ik een bak met informatie over je uitstort en je het verder zelf mag uitzoeken.

Om met jou een business te creëren die voor de volle 100% aan jouw voorwaarden voldoet, wil ik namelijk persoonlijk met je aan de slag. Het is mijns inziens de enige manier om die waardevolle diamanten boven tafel te krijgen.

Een superpersoonlijke live training, onvergelijkbaar met een
standaard online training.

Met een kennisbank vol waardevolle opdrachten en tools om op ieder moment dat je het nodig hebt o p terug te vallen.

Ik leer je niet alleen hoe je 'moet' ondernemen:
ik leer je hoe je daar een groot feest van kunt maken door het te doen op jouw manier.

Jouw investering voor deze training is op dit moment slechts €2497,- ex BTW.

In 3 termijnen van €847,- betalen is ook mogelijk.

  

Door een beslissing als deze te nemen ga je namelijk ‘aan’, weet ik uit ervaring. 

En ben je aan, dan heb je je investering in een vloek en een zucht terugverdiend: steek ik mijn hand voor in het vuur.  

Wil jij voor eens en voor altijd afrekenen met aanklooien? 

Ben je op zoek naar een strak plan om je omzetdoelen wel te gaan halen, met meer gemak en vertrouwen dan je nu voelt?

Heb je genoeg van het gestruggle en gedoe, en ben je toe aan een volwassener versie van jouw bedrijf? 

Met de bijbehorende klantenstroom en omzet?

Druk dan nu op de knop om je plek te claimen.

Wat zeggen klanten over mij?

Ook goed voor jou om te weten: ik doe het niet met iedereen.

Wanneer zijn wij geen match made in heaven?

 • Als je verwacht dat ik het allemaal voor je oplos. Ik geef je werkelijk alles wat je nodig hebt om van je bedrijf een succes te maken. Maar iemand moet het vieze werk doen, en er is er maar 1 die dat kan; jij. 
 • Je intuïtie is stikbelangrijk. Maar aan mensen die zich blijven verschuilen achter ‘het voelt niet goed’, omdat ze niet datgene durven te doen waarvan ze weten dat dat WEL de sleutel is, heb ik een broertje dood. 
 • Ik leer je alles wat je moet weten om ZELF briljante en converterende teksten te schrijven. Daar kom je namelijk veel verder mee dan wanneer ik het voor je ga zitten doen. Wat ik dus ook niet doe, voor de helderheid. 
 • Droom je van ingewikkelde en ingenieus ingerichte funnels, die je 2 maanden na de start van je bedrijf bakken met passief inkomen opleveren? Dan is er vast iemand te vinden die daar wel in gelooft en die je daarmee kan helpen, maar dan ben je bij mij niet op de goede plek. 
 • Als je een strak format of gelikt werkboek verwacht wat ik door een dure drukker heb laten vormgeven. Tuurlijk krijg je van mij praktische opdrachten, nuttig leesvoer en meer van dat soort stuff. Maar de kracht van deze training zit hem in de persoonlijke aandacht en feedback, dan kun jij het snelst weer verder.
 • Hou je niet van grapjes en ben je extreem serieus? Dan worden het 3 heeeeeele lange dagen….
 • Niet alles in het leven gaat vanuit flow. Zonder zin kan het ook, en ik zal je daar ongetwijfeld een paar keer aan herinneren. Kun je daar niet tegen? Je bent gewaarschuwd.
 • Tot slot; als je komt om iets NIEUWS te leren, dan kun je jezelf de moeite en investering misschien beter besparen. Ik laat je juist zien in de training dat alles wat je nodig hebt om van je bedrijf een goedlopende business te maken, allang in je zit. Daar puzzel ik met jou graag net zo lang op tot de kwartjes naar beneden donderen en je gaat als een raket. En dat is dan WEL weer nieuw, want de meeste van dit soort trainingen tegen deze prijs laten het je allemaal zelf uitvogelen. Eigenlijk ben je dus een enorme spekkoper als je voor deze training kiest. 

Ik moet zeggen, chapeau, want je bent nog steeds niet afgehaakt. Je weet ongetwijfeld wat dat wil zeggen? Volgens mij moeten we het gewoon gaan doen, jij en ik.

Ik bijt niet. Pinky promise.
Druk maar gewoon op die knop.

Dan gaan we ervoor samen!