Summer Business Bootcamp 2.0; in 10 dagen jouw bedrijf weer back in shape!

Ondernemen zonder b*llshit

Summer Business Bootcamp 2.0:
In 2 weken jouw bedrijf weer 'back in shape'!

Wat heerlijk, de zomer is begonnen! Je hebt er onwijs naar uit gekeken, want je hebt keihard gewerkt de afgelopen maanden en voelt aan alles dat het tijd is om even iets rustiger aan te doen. De laatste weken waren crazy met alle barbecues, jaarafsluitingen, en andere afscheidsrituelen. Het lijkt wel alsof het leven ophoudt zodra de scholen vakantie krijgen.

En dus droom je iedere dag weg naar beelden van hangmatjes, zwoele zomeravonden, vuurkorfjes en iedere dag op slippers kunnen lopen.

Maar het is niet allemaal barbecue-geur, zonneschijn en mojitos. Want stiekem ben je ongerust. Je moet nu al keihard werken om die paar klanten binnen te halen. En als je dan nu 6 weken op je lauweren gaat rusten en fulltime gaat ‘chillen’, wat komt er dan terecht van je business? Ligt die dan niet helemaal op zijn gat na de zomer? En wat te denken van al die mooie plannen? Je kent jezelf wel een beetje; zoals je mateloos bent in je werk, sta je ook voor 100% procent in de relaxstand op het moment dat dat van jezelf dan even mag. Dan vergeet je alles om je heen, omdat jij ook ‘recht hebt om even te ontspannen’.

Het is alleen zo lullig dat je banksaldo keihard met je mee ontspant.

strand

Als jij aan de zomer denkt, schiet dit dan door je hoofd?

  Je bent blij dat het vakantie is. Eindelijk even bijkomen.
  En vanaf september ga je weer keihard knallen!
  Zouden je klanten nog wel terugkomen, als jij zo lang offline bent?.Of is het uit het oog, uit het hart? En dus ook uit jouw portemonnee? Want ben jij offline, dan gaan ze linea recta met hun pijn naar je concurrent. Die nooit met vakantie gaat.
  Het liefst laat je je telefoon thuis. Maar je wilt ook bereikbaar blijven, want je wilt tenslotte geen grote klant mislopen omdat je zo nodig met vakantie moest.
  Dat gave idee van laatst? Het is niet anders, dat moet dan maar even in de koelkast. Ook al weet je nu al dat er na de vakantie niks meer van terecht komt.
  Die achterstand, die haal je nooit meer in na de zomer… de moed zakt je nu al in de schoenen.
  Je wilt juist een level hoger met je bedrijf, in plaats van een stap achteruit.
  Maar je gaat toch zeker niet je laptop meenemen op vakantie? Daar is je vakantie echt niet voor bedoeld!
  Je denkt dat als je nu achterover gaat leunen, een groot deel van je harde werken helemaal voor niets is geweest.

Hoe zou het zijn: toch klanten maken en omzet draaien, in maar 10 minuten per dag? En daarna met je voetjes omhoog lurken aan een cocktail bij het zwembad?

Hoe zou het voor je zijn als je nu lekker van de zomer kon gaan genieten, omdat je het vertrouwen hebt dat je straks in no-time je bedrijf weer op de rit hebt? 

Als je in 2 weken tijd, 10 minuten per dag, je klanten stroom en omzet weer aan kon slingeren, misschien zelfs nog wel beter en effectiever dan voor de zomer?

Wat als je iemand hebt die je laat zien wat je vooral wel maar ook wat je niet hoeft te doen, om zo snel mogelijk weer back in the game te zijn na je vakantie?

In de Summer Business Bootcamp 2.0, editie 2, maak je een super compact en concreet plan, om zo snel mogelijk weer een succes te maken van je bedrijf, zonder dat je je daar nu voor over de kop te werken en al het moois van de zomer te missen. 

Twee weken lang, 10 minuten per dag. Niet meer, en niet minder. 

Dan is jouw bedrijf weer ‘back in shape’ en klaar voor het najaar.

 

Vorig jaar draaide ik voor het eerst mijn Summer Business Bootcamp zonder Bullshit. De reacties waren zo enthousiast, dat ik dit jaar heb besloten om niet nog 1, maar maar liefst 2 edities te geven: compleet vernieuwd, nog meer waardevolle tips; 1 editie om jouw bedrijf zomerklaar te maken, en 1 om jouw bedrijf een vette boost te geven voor je weer volop aan de bak gaat in september. 

 

Editie 1 is inmiddels achter de rug, de reacties waren laaiend enthousiast. Editie 2, vanaf 22 augustus, wil je daarom echt niet missen. 

Je bedrijf back in shape in maar 2 weken tijd

In deze Summer Business Bootcamp 2.0 leer ik jou hoe je op een hele makkelijke en praktische manier, iedere dag serieus aan je bedrijf kunt werken zonder dat je een hele maand nodig hebt om weer op te starten. Zo van POEF, voorbij september ;).  Tien dagen lang krijg je van mij iedere dag een korte, maar mega praktische tip waar jij die dag je bedrijf naar een hogere omzet kunt tillen. Slimme verkooptips, crazy planningshacks en tips en crazy ideas om in 2 weken tijd je bedrijf weer up and running te krijgen, nadat je heerlijk van de zomer hebt genoten. 

En het mooiste is; het kost je per dag maar 10 minuten. Max.

Summer Business Bootcamp 2.0 ready for take off in 3,2,1....

Wat gaan we precies doen?

We starten op donderdag 22 augustus, en we sluiten af op maandag 2 september. In de weekenden heb ik een gave bonus voor je. Alle opdrachten zijn terug te kijken tot medio september, bovendien heb je de opdrachten per mail ontvangen dus daar kun je ze altijd nalezen. 

 Na de Summer Business Bootcamp editie 2 ben je 100% startklaar voor de laatste 4 maanden van het jaar. 
Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep waarin je al je vragen mag stellen. Ik ben iedere dag ongeveer een uur online om jouw brandende vragen te beantwoorden, te reageren en je van persoonlijke feedback op je brouwsels en vragen te voorzien.
Twee weken lang iedere (werk)dag een tip, opdracht of oefening om binnen 10 minuten toe te passen en je business een boost te geven. Zo zorgen we er voor dat je je kostbare tijd besteedt aan dingen die er ECHT toe doen en jou de bijbehorende omzet opleveren. 
Het enige wat je nodig hebt is toegang tot internet, een notitieboekje en een fijne pen. Of twee, of veel, net hoe erg je bruist van de inspiratie.
Je volgt de Summer Business Bootcamp 2.0 vanuit je hangmat, vanaf je strandstoel, met je voeten in het water of tussen de kriebelende grassprietjes. Of gewoon achter je bureau, als je weer aan het werk bent. 🙂

Wat zit er in je bagage aan het einde van vluchtnummer SBB 2.0?

Minimaal 12 briljante, maar waarschijnlijk tig business hacks om je business deze zomer up and running te houden en er voor te zorgen dat je vanaf september weer kunt knallen.
Bakken vol met inspiratie om jouw bedrijf weer echt jouw eigen bedrijf te maken; jij hebt de teugels straks weer in handen.
Toffe cadeautjes; handige checklistjes, formatjes, en oppeppers om je business op een supermakkelijke manier  op koers te houden

Spot-on voorbeelden om in no-time de cruciale elementen van je bedrijf zo bij te punten dat ze ineens WEL gaan werken
Trucs om in een half uurtje toch veel gedaan te krijgen, zodat je daarna lekker naar het strand of het terras kunt
Je weet hoe je effectief kunt werken aan je business, zonder je hele dagen met je laptop op te hoeven sluiten achter de geraniums.
De tips zijn zo concreet dat je ze binnen 10 minuten hebt toegepast, of zo goed hebt voorbereid dat je hooguit een half uurtje nodig hebt om het verder uit te werken, waar je daar voorheen uren, weken, zo niet maanden over zou hebben gedaan.
Superpraktisch toe te passen, want je hebt alleen een notitieboekje en een fijne pen nodig (al mag je natuurlijk ook meteen online aan de slag, ik houd je niet tegen ;))
Je hebt een spot-on overzicht van wat je te doen staat en voelt aan alles; dit gaat me lukken.
Persoonlijke feedback in de Facebookgroep van mijn persoontje, op jouw vragen, troubles, gefronste wenkbrauwen en ‘ja maar’s.
Jij bent voor de zomer afgelopen is, ready to go om door te pakken met je bedrijf. Je frames, formats en workflows liggen klaar om in te regelen en in te (laten) kloppen.
Bakken vol met inspiratie en energie, omdat je niet kan wachten om na de zomer gas te gaan geven met je kant- en klaar uitgewerkte ideeën.
De zekerheid dat je optimaal hebt genoten van alles wat de zomer zo bijzonder maakt, zonder je bedrijf te hebben laten versloffen.

Als je je aanmeldt voor 22 augustus, is jouw investering om mee te doen aan de Summer Business Bootcamp zonder Bullshit maar (ik durf het bijna niet te zeggen) €25,- (excl. BTW, early bird prijs). Nadat we zijn gestart kun je nog steeds meedoen, maar dan gaat de prijs omhoog naar €39,- ex BTW. 

 

Watte?! Dat is een Gekke Henkie prijs!

 

 

Het is  een idioot peanutsbedrag en minder dan je voor het vervoeren van je koffer van 25 kilo betaalt, maar toch; scheelt weer 2 a 3 moijito’s!

Dat is dus gelijk aan:
Een ultra kort ritje met de Schipholtaxi -enkele reis (je kunt je ook laten brengen)
Een rondje mojitos met de meiden (kraanwater met citroen is ook lekker)
Een kreeft. Een halve. Bij die fijne strandtent. Zonder frietjes, dat red je niet voor 25 euro.  (een broodje vissticks voldoet voor 1 keer ook wel)

Gekkenwerk eigenlijk, want in 2 weken tijd deel ik al mijn crazy ondernemende hacks met jou, die mijn bedrijf het afgelopen half jaar meesterlijk persoonlijk en  waanzinnig effectief hebben gemaakt.

Ik geef alles weg wat ik heb. Omdat ik weet dat het werkt en ik zeker weet dat als jij dit ook toepast, dit jou zoveel rust en vertrouwen geeft dat je niet anders kan dan gaan knallen met je bedrijf na de zomer.  Moet je wel wat voor doen, geen reactie zonder actie in de taxi. 😉

Wat zeg je ervan? Voor een prikkie in totaal 4 weken all-inclusive, hyperpraktisch, online inspiratie en businesscoaching zonder dat het je talloze zonnige uren kost? Ik zou het wel weten. 😉

Super gaaf, meld je als de bliksem aan, door het formulier hieronder in te vullen!
Tot in de bootcamp :).

Jaaaaaa, ik ga mee op business bootcamp! 

 

Pssst: Kom je uit België en wil je graag meedoen? Scroll dan helemaal naar beneden op de pagina en meld je aan via het “Belgische” formulier. Je krijgt dan van mij een factuur met verlegde BTW, zodat je het bedrag kunt overboeken. 

 


Totaal: € –


Wanneer moet je vooral ‘thuisblijven’ en niet meegaan op Summer Business Bootcamp?

Als je op stilte retraite gaat in India tot en met eind september (zo lang houd je namelijk toegang tot de besloten Facebookgroep).
Wanneer helemaal from scratch opnieuw beginnen met je bedrijf in september, jou als muziek in de oren klinkt. Inclusief die magische 0 op je zakelijke bankrekening.
Als je geen 10 minuten per dag kunt vrijmaken voor je bedrijf in  augustus.
Wanneer je stiekem gek bent op al die bullshit in je business en geen haar op je hoofd er aan denkt om er afstand van te doen.
If you don’t want to show up. En je niet bereid bent het werk te doen en wel bereid bent om je bedrijf te laten versloeren. Dan krijg je een harde dobber aan de Bootcamp.

Niet afgehaakt? Zin in 2 weken lag inspiratie en strategisch aan je business bouwen augustus?

Ik ga alvast een mojito voor je maken ;).

Pak je koffer en let’s go!

Jaaaaaa, ik ga mee op business bootcamp!
Totaal: € –