Groeiprogramma Rise UP

Je zag het al helemaal voor je: zodra je handtekening onder de Kamer van Koophandel inschrijving droog was, zou je agenda volgelopen zijn met afspraken, zou je iedere dag met de gaafste klanten werken, en nooit meer op de snooze-knop drukken, want de passie en flow spuit je oren uit en je kan niet wachten om aan de dag te beginnen.

Allemachtig.

Viel dat even tegen.

Maar jou lukt het niet.

Jij loopt vast op het fenomeen dat ‘ondernemen’ heet.

Is dit gedoe dagelijkse kost voor jou?

Wat ooit met passie begon, frustreert je nu alleen nog maar. Je bent bijna klaar om de handdoek in de ring te gooien, en naar een baan in loondienst te gaan zoeken.

Bijna. 

Want ergens diep ben binnen voel je; ik ben nog niet bereid om dit los te laten. Je weet zeker dat er een manier is om wel resultaat uit je bedrijf te halen.

Je weet alleen niet hoe.

Wat als ik je nou vertel dat ondernemen simpeler, effectiever en veel gaver kan zijn? Zonder al dat gedoe waar je nu tegen aan loopt?

Als ondernemen er voor jou nou zo uit zou zien:

Dat zou toch gaaf zijn, of niets soms?

In mijn 1 op 1 groeiprogramma Rise UP begeleid ik jou 6 maanden lang in je groei naar een hoger level van ondernemen. Vanuit wie je bent en wat je het allerliefste doet, maken we een plan waarmee je keert om snel en gemakkelijk nieuwe klanten te maken, zonder dat je je toevlucht hoeft te nemen tot slinkse verkooptrucjes en one-size-fits-all methodes. 

Want wat iedereen doet is niet de beste weg voor jou; jij hebt een eigen weg, een eigen unieke manier, een eigen tone of voice, die voor jou het allerbeste werkt.

 

Ik leer jou:

Kortom, je hebt een bedrijf dat klopt als een bus. Waar je winst mee maakt en wat je heel veel plezier oplevert.

Geen twijfels meer, maar je geld verdienen met dat wat jij het allerleukste vindt. Op een simpele maar absurd effectieve manier.

Je voelt waarschijnlijk allang; het is tijd voor een hogere versnelling.

Fijne klanten.

Een bankrekeningsaldo wat ruimte geeft om te spelen.

 

En iedere dag zeker weten; ik heb het allerleukste bedrijf van de wereld.

 

Het kan, als je nu start met het groeiprogramma “Rise UP”.

Praktisch

Aan mijn programma Rise UP heb ik net zo lang gesleuteld tot het een aanbod werd om van te smullen, voor jou en voor mij. Ik kan jou alleen het allerbeste van mezelf geven als ik er zelf juichend voor uit mijn bed spring. 

Als ik jou echt wil helpen groeien, dan zit ik je het liefst wat dichter op de huid dan in een groepsprogramma.

Ook waardevol, maar 1 op 1  coaching geeft net die dikke zet extra waardoor je 10 keer zo snel groeit als wanneer je het allemaal ‘zelluf’ gaat zitten uitvogelen. 

 

Wat zit er allemaal in het programma?

 

Ready to Rise UP?

Meedoen aan het groeiprogramma Rise UP kan al vanaf 

 

€847,- (excl. BTW) per maand 

(het programma duurt 6 maanden)

 

Wanneer je kiest voor een eenmalige betaling is jouw investering voor het  groeiprogramma Rise UP €4997,- ex BTW.

 

 

Zij ondernemen al zonder gedoe

“Eerder volgde ik Claudia’s Take The Lead Business Academy. De Academy zelf was al super waardevol, maar ik was helemaal blown away door de individuele sessie waarmee we de Academy afsloten. In een uur tijd had ik een fantastisch plan staan waar ik super blij van werd. 

Ik kon dan ook niet wachten om met Claudia’s hulp daarmee door te groeien. 

De sessies met Claudia zijn altijd inspirerend, geven lucht als je het niet meer ziet zitten en ik weet niet waar ze het vandaan haalt maar ze vindt ALTIJD een oplossing die exact past bij wie jij bent en wat je nodig hebt.

Ik voel nu zo veel meer vertrouwen in mijn bedrijf en de keuzes die ik daarin heb gemaakt, dat is verschrikkelijk waardevol.” 

Angelique van Ginkel, 

Beter op je plaats

“Ik noem Claudia graag mijn Dominatrix. Het schuurt en het kraakt, maar 100 van de 100 keer zegt ze dingen waarvan ik eerst met mijn ogen moet rollen en dan moet toegeven: au, je hebt gelijk.

Ik wist meteen na mijn deelname aan de Take The Lead Business Academy dat ik nog niet klaar was met Claudia. 

Ze laat me zien dat ik mijn plek mag innemen, dat ik perfect ben zoals ik ben en juist daarmee een echte klantmagneet kan zijn.

Het is heerlijk om een coach te hebben zoals Claudia, ze ziet het allerbeste in jou en peutert net zo lang tot ze het naar boven heeft getoverd.”

Wieteke van Diggele, 

VAXT sidekick

unnamed

“Ik ben met Claudia gaan samenwerken op aanraden van Veronique Prins. Die had goed gezien hoe goed ik de no-nonsense aanpak en haar enthousiasme kon gebruiken om mijn bedrijf een serieuze groeispurt te geven. Door persoonlijke omstandigheden en Corona was het uitdagend om aan opdrachten te komen, maar met Claudia kwamen we samen keer op keer weer op acties en kleine aanpassingen waardoor het wél werkte. 

Nu na een jaar, staat er een andere ondernemer voor je. Ik heb veel meer vertrouwen, ben het spelletje gaan snappen, en heb leuke opdrachten in mijn caseload die energie opleveren in plaats van dat ze me energie kosten. Wat je noemt een groeisprong! ”

Daphne Wieman, 

Interieurkunst

Wanneer zou je vooral NIET moeten starten met dit traject?

 

 

Nog niet afgehaakt? 

Ben je klaar, echt klaar om te groeien en vanuit gemak, fun en winst je business te runnen?

Het spel slim te spelen op een manier die 100% bij jou past?

  Druk dan op de knop.

 

Laten we voor groei gaan.

Je bent er hartstikke klaar voor.