10 besloten en unieke podcasts om je bedrijf te laten groeien zonder trucjes en geforceerd gedoe

Ben je de weg kwijt geraakt in al het 'wordt mega snel succesvol en hark 10K per maand binnen in no-time' freebie-, funnel- en strategiegeweld?

Maar wil je wel graag op een ontspannen manier ondernemen EN helemaal jezelf zijn, en mag dat best een lekker bedrag op je bankrekening opleveren?

Download dan hier exclusief mijn gratis podcastkit, waarin ik je aan de hand van mijn 10 meest persoonlijke en ongecompliceerde businesshacks meeneem hoe je onderneemt ‘zonder filter’ EN hoe je er voor zorgt dat dat je een groeiend bedrijf, gave klanten en een bak met omzet oplevert. 

Drop hier je e-mail en je voornaam en je plugt mij binnen 5 minuten in je oren. 👂

Zuig die inspiratie maar op!

Luisteraarswaarschuwing; het consumeren van deze podcasts kan een pittige afterburn en een fikse peper in je reet veroorzaken. 🌶

👇Nadat je hierboven het wurgcontract hebt getekend, stuur ik je nadat je de inloggegevens voor de podcastkit hebt gekregen nog een zooitje waardeloze mails waarin ik de podcast nog even voor je samenvat -oh gij luie donder-.

Heb je niks aan, maar houdt mij van de straat. 

Daarna neem ik je iedere week mee in de belachelijk geruststellende avonturen van een businesscoach die inmiddels behoorlijk goed weet wat ze doet. Vind je er niks aan? Bof jij even. Afmelden is heel simpel en OOK nog eens gratis. 

 

 
IMG_4929

Dit is wat luisteraars van mijn podcast zeggen:

Dit zeggen lezers van mijn nieuwsbrief-die-geen-nieuwsbrief-mag-heten:

“Ik sla al jouw mails op in een apart Claudia mapje. Als ik dan een schop onder mijn hol nodig heb, een verfrissend inzicht of een aai over mijn bol, pak ik gewoon 1 van jouw mails erbij en is het weer goed.”

 

“Jouw mails zijn puur digitaal GOUD.”

 

“Bedankt Claudia: ik ‘lees’ jou nu een paar maanden en ik wil even mijn dankbaarheid uitspreken voor alles wat je geeft, dat is ongekend.”

 

“Ooooh, ik zit iedere week van enthousiasme tegen mijn laptop te schreeuwen, jouw mails zijn ZO raak!”

 

“Zo de knetter Claudia, deze komt wel binnen, alsof je mij beschrijft!”

 

“Wat een heerlijke mail weer! Ik bewaar jouw mails voor als ik zin heb in iets leuks. Wanneer schrijf jij nou eindelijk eens een chicklit-businessboek ;)?!”