Je business tijdelijk Corona-proof maken? Check hoe ik je kan helpen op www.claudiaverhey.nl/menukaart

VIP 1 op 1 coachingstraject Play the BIG Game

Ondernemen zonder b*llshit

Je zag het al helemaal voor je: zodra je handtekening onder de Kamer van Koophandel inschrijving droog was, zou je agenda volgelopen zijn met afspraken, zou je iedere dag met de gaafste klanten werken, en nooit meer op de snooze-knop drukken, want de passie en flow spuit je oren uit en je kan niet wachten om aan de dag te beginnen.

Allemachtig.

Viel dat even tegen.

 • Je loopt vast.
 • Op je (social media) marketing.
 • Op netwerken.
 • Op zichtbaar zijn.
 • Op het verkopen van je product.
 • Op de ratrace waar je in beland bent, an al die ‘concullega’s’ in de markt die jou voorbijstreven en wel succesvol zijn met hun bedrijf.

Maar jou lukt het niet.

Jij loopt vast op het fenomeen dat ‘ondernemen’ heet.

Is dit gedoe dagelijkse kost voor jou?

 • Iedere dag check je je zakelijke bankrekening, maar er is nog steeds geen prijs uit de loterij op gestort
 • Marketing? Als je eerlijk bent schiet je maar wat losse flodders in de lucht, en dan ga je op je knieën in de hoop dat je er wat duimpjes voor krijgt. Eigenlijk ben je maar wat aan het aanklooien, een strategie is ver te zoeken.
 • Yes! Je hebt eindelijk weer een mogelijke klant in het vizier! Maar heb je hem of haar eenmaal aan de telefoon, dan mompel je wat en vergeet je (express?) om een aanbod te doen.
 • Je vraagt je iedere dag af wat je nou eigenlijk te bieden hebt, welke mafkees er in hemelsnaam jouw product gaat kopen en waarin je je onderscheidt van de concurrentie.
 • In je hoofd is het een warboel van nieuwe, briljante ideeën: maar je hebt geen flauw benul wat je nu het beste kan doen om daar handen en voeten aan te geven.

Wat ooit met passie begon, frustreert je nu alleen nog maar. Je bent bijna klaar om de handdoek in de ring te gooien, en naar een baan in loondienst te gaan zoeken.

Bijna. 

Want ergens diep ben binnen voel je; ik ben nog niet bereid om dit los te laten. Je weet zeker dat er een manier is om wel resultaat uit je bedrijf te halen.

Je weet alleen niet hoe.

Wat als ik je nou vertel dat ondernemen simpeler, effectiever en veel gaver kan zijn? Zonder al dat gedoe waar je nu tegen aan loopt?

Als ondernemen er voor jou nou zo uit zou zien:

 • Een omzet die hoog genoeg is om op te kunnen bouwen
 • Geen “ik doe maar wat”, losse flodderacties meer, maar alleen nog effectieve acties in de goede volgorde
 • Een agenda vol met superleuke klanten waar je iedere dag met plezier voor opstaat
 • Verkopen vind je niet meer vies, maar gaat je heel naturel af.
 • Marketing is geen moetje meer; je zit nooit verlegen om content en je kunt niet wachten om je waarde te delen.

Dat zou toch gaaf zijn, of niets soms?

In mijn exclusieve 1 op 1 coachingstraject Play the Big Game, help ik jou in 4 maanden tijd om de basis van je bedrijf weer stevig neer te zetten, zodat ondernemen weer simpel en effectief wordt.

Ik leer jou:

 • Ontdekken wie jouw ideale klant ECHT is, waar je hem of haar mee aanslingert, waar ze ‘s nachts van wakker ligt, en hoe je jouw verhaal zo aan haar kunt vertellen dat ze zich er direct in zal herkennen. En dat verhaal door te vertalen naar je website en social media content. Je teksten staan als een hui
 • Haarscherp stellen op waar jij het allerbeste in bent, met welk aanbod jij je allerbeste waarde biedt, welke resultaten jouw klant gaat behalen als ze met jou werkt, en welke prijs je daarvoor kunt vragen.
 • Verkopen op een manier die bij jou past, aan klanten die 100% matchen en voor wie jij de allerbeste oplossing van hun probleem hebt. Zonder te pushen, te salesy of drammerig te zijn. Kortom; te verkopen zonder te hoeven verkopen.
 • Zelf de teugels in handen te nemen en jouw eigen bedrijf te runnen volgens jouw eigen voorwaarden; niet zoals het hoort maar zoals jij het fijn vindt.
 • Hoe je ondernemen weer gaaf gaat vinden en niet meer ervaart als een worsteling
 • Hoe je op een doodsimpele manier meer klanten en meer omzet maakt
 • Hoe je het spelletje moet spelen dat ondernemen heet, door aan de juiste knoppen binnen je bedrijf te draaien.
 • Hoe jij je bedrijf naar de volgende fase kunt brengen; met meer klanten, meer omzet maar vooral meer plezier.

Kortom, je hebt een bedrijf dat klopt als een bus. Waar je winst mee maakt en wat je heel veel plezier oplevert.

Geen twijfels meer, maar je geld verdienen met dat wat jij het allerleukste vindt. Op een simpele maar absurd effectieve manier.

Zeg eens eerlijk…

Is dat niet wat er al zo lang van binnen borrelt?

 

Jij bent toch ook klaar voor The BIG Game? 

Het kan, als je nu start met het programma “Play the Big game”.

Praktisch

Aan mijn programma Play the BIG Game heb ik net zo lang gesleuteld tot het een aanbod werd om van te smullen, voor jou en voor mij. Ik kan jou alleen het allerbeste van mezelf geven als ik er zelf juichend voor uit mijn bed spring. 

Dat betekent onder meer dat je in dit programma substantieel meer Claudia krijgt dan in willekeurig elk ander programma dat ik aanbied. 

Zelfs substantieel meer 1 op 1 tijd dan er nu door de meeste businesscoaches wordt aangeboden. 

Ben jij klaar voor up close and personal? Dan zit je goed bij Play the Big Game. 

 

Wat zit er allemaal in het traject?

 • Een individuele VIP strategie sessies van 2,5 uur, waarin we een roadmap voor jouw bedrijf maken: waar loop je nu tegen aan, waar wil je naartoe en hoe komen we daar? Aan het einde van de sessie heb jij een compact en overzichtelijk plan, om van waar je nu staat naar je doel toe te gaan werken (t.w.v. €997,-)

  De VIP sessie vindt plaats op een gave locatie in Delft. Taart en hysterische latte's zijn inbegrepen.
 • 12 individuele coachingssessies van 30 minuten via ZOOM, waarin we aan de slag gaan met het plan wat we in de startsessie hebben gemaakt. De sessies via Zoom kun je opnemen, zodat je deze thuis op je eigen moment zo vaak als je wilt kun nakijken. (t.w.v. €2000,-)
 • Een kennisbank vol inspirerende templates en schrijfwijzers voor al je webpagina's, je weggever, een contentplanning en een e-mail opvolgserie, zodat je teksten beter gaan converteren. (t.w.v. €1500,-)
 • Persoonlijke feedback van mij op je website teksten, je weggever en je content, zodat je zeker weet dat je de meest effectieve dingen online slingert. (zie mij als je persoonlijke copy-coach en uplifting redacteur: waarde - onbetaalbaar, maar om een gooi te doen, €2000,-)
 • Iedere maand scherpstellen op jouw omzet plan en acties met een exclusief doorbraak monitor document, zodat we op tijd kunnen bijsturen op je resultaat. (t.w.v. €500,-)
 • Deelname aan de exclusieve live dag voor Play the Big game deelnemers (1 keer per 4 maanden), om andere up-level deelnemers te kunnen ontmoeten en je business een waanzinnige inspiratieboost te geven (t.w.v. €797,-)
 • Onbeperkt 'toegang' tot mijn persoonlijke mailbox -dit is exclusief voor Play the Big Game deelnemers-. Ik beantwoord de vragen die je tussen de coachcalls door hebt persoonlijk, zodat je binnen 48 uur weer 'on your feet' bent (t.w.v. €1500,-)

 

Jouw investering voor dit traject is geen €8800,- (totale waarde), 

 

maar slechts €4497,- (excl. BTW)

 

Dit bedrag voldoen in 5 termijnen a €900,- ex BTW is ook mogelijk.

 

 

Zij ondernemen al zonder gedoe

“Door Claudias confronterende maar ook verhelderende aanpak, zijn er heel wat kwartjes gevallen over focus en structuur. Waardoor werken aan mijn bedrijf me nog al eens ‘overvalt’. Ze geeft persoonlijke tips en adviezen waardoor het niet bij een kwartje dat valt blijft, maar ik er direct mee aan de slag kan. Dank je wel lieve Claudia, je bent een topper!”

Eline Zeelenberg, Hartekracht

“Ik was op zoek naar wat tips en trucs, wat meer lijn en formats. Wat ik kreeg was zoveel meer. Puzzelstukjes vielen op hun plek (waar ik al een maand op aan het kauwen was) en het ene na het andere inzicht werd me zo in de schoot geworpen. Ik ben zonder te twijfelen in Claudia’s programma gestapt; toen ik zag wat ze kon in een workshop, bedenk je dan eens waar ik nu sta na echt met haar aan de slag te zijn gegaan…!”

Madelon Rijkers, Help in Progress

26685464_163998660992544_7748461833926365369_o

“Claudia geeft mij enorme eyeopeners en lijkt op mij qua drive en eigenwijsheid ;). Ze geeft mij een enorme motivatie Een Vorkje Meeprikken tot een hoger niveau te tillen; ik kan haar met geen mogelijkheid meer wegdenken.”

Claudia Vork, Een Vorkje Meeprikken

Wanneer zou je vooral NIET moeten starten met dit traject?

 • Als je het liefst chagrijnig je dagen doorbrengt. Er bestaat namelijk een ernstig groot risico dat ik je A/ heel vaak aan het lachen maak en B/dat als je van mij niet gaat lachen, dan toch wel minstens van je bankrekening.
 • Wanneer je niet los kunt laten dat ondernemen moeilijk, zwaar en het recept voor burn-out moet zijn.
 • Als je het stiekem wel oké vindt, al die vrije dagen en marathonsessies Netflix.
 • Wanneer je misselijk wordt van het woord ambitie.
 • Als je niet zou weten waar je een goed salaris aan zou moeten uitgeven. Euroshopper brood is toch ook gewoon oké?
 • Als je aan gaat van serieuze zaken en ge-U en praten in de 3e persoon

 

 

Nog niet afgehaakt? 

Ben je klaar, echt klaar voor The BIG Game, die grootsere versie van jou en je bedrijf?

  Druk dan op de knop.

 

Ik kijk er naar uit om samen de grootste versie van jou te ontdekken.