GAAF, JE HEBT EEN EIGEN BEDRIJF!

Nu kan je eindelijk alles op je eigen manier doen; met de allerleukste klanten werken, je kantoor inrichten zoals jij dat wilt, vrij nemen op een moment dat jij daar zin in hebt, of juist even langer doortrekken op een moment dat je overstroomt van de inspiratie. Kortom, vrijheid!Je werkt hard en doet je stinkende best om het allerbeste uit je bedrijf te halen. 

REALITYCHECK

 Marketing, netwerken; je doet het allemaal braaf, maar het gaat bij lange na niet moeiteloos. Het is soms heel hard aanpoten en zelfs nogal worstelen als het er op aankomt.


Als je eerlijk bent had je daar niet op gerekend; je bent juist voor jezelf begonnen omdat dat je vrijheid op zou leveren, voldoening, plezier, en dan het liefst ook nog zonder je zorgen te hoeven maken over het saldo van je bankrekening. 


In plaats daarvan voel je je gevangen in het spel dat ondernemen heet. 

BRENG MIJ MAAR WEG

Als het zo moet, dat ondernemen, dan vind je er geen flikker aan.


Misschien moet je toch maar een baan gaan zoeken, en ben je niet voor ondernemen in de wieg gelegd. 

Wat als je droom nou niet in de prullenmand hoeft? 

Wat als ik je nou zeg dat ondernemen veel simpeler en effectiever kan,

zonder al dat gedoe? 

Ondernemen zonder bullshit. Kan je je er iets bij voorstellen, dat echte Zwitserleven gevoel; voelen dat het klopt, dat het sprankelt, bruist, en dat het niet meer voelt als ‘moeten’ maar als ‘mogen’? Hoe zou het zijn, als je zeker weet dat je de juiste dingen doet, de juiste dingen schrijft, omdat het klopt met wie jij bent? Omdat jij klaar bent met verstoppertje spelen, de meest effectieve acties doet, en je verkoopt met 2 vingers in je neus? Ik laat jou zien hoe ondernemen simpeler, effectiever en leuker wordt; je weet straks niet alleen WAT je moet doen om een succesvol bedrijf te kunnen runnen, maar ook HOE je dat kunt doen, op zo’n manier dat het perfect bij jou past.In mijn gratis videoserie geef ik je alvast 4 onverwachte tips 

waarmee jij veel makkelijker gaat verkopen.


Maar als je durft, mag je ook meteen een 1-op-1 Zoom-sessie boeken. Helemaal gratis.

Download HIER de gratis videoserie 

Niet langer aanklooien? 

Ik help jou met een

gratis bedrijfscheck.

Deze powerhouses ondernemen al

zonder gedoe

Ik was op zoek naar wat tips en trucs, wat meer lijn en formats. Wat ik kreeg was zoveel meer. Puzzelstukjes vielen op hun plek (waar ik al een maand op aan het kauwen was) en het ene na het andere inzicht werd me zo in de schoot geworpen. Ik ben zonder te twijfelen in Claudia’s programma gestapt; als ze dit al kan in een workshop, stel je voor waar ik dan sta na echt met haar aan de slag te zijn gegaan…!” 

Madelon Rijkers

Help in Progress

De Summer Business Bootcamp zonder Bullshit was enorm fijn! Ik vond het super fijn om echt effectief aan mijn bedrijf te werken in een periode die wat rustiger is qua klanten. De opdrachten en tips leken misschien klein, maar waren super waardevol. Een fijne manier van werken, met top inzichten van Claudia ; voor mij een van de redenen om met haar traject te starten. 

Claudia Vork

Een Vorkje Meeprikken

Door Claudias confronterende maar ook verhelderende aanpak, zijn er heel wat kwartjes gevallen over focus en structuur. Waardoor werken aan mijn bedrijf me nog al eens ‘overvalt’. Ze geeft persoonlijke tips en adviezen waardoor het niet bij een kwartje dat valt blijft, maar ik er direct mee aan de slag kan. Dank je wel lieve Claudia, je bent een topper!

Eline Zeelenberg

Hartekracht

Ondernemen simpeler en effectiever maken, hoe dan?

Samen met jou check ik met welke eerste actie jij meer resultaat uit je bedrijf kunt halen. Check zelf welke vorm het beste bij jou past. 

GRATIS CHECK VAN JE BEDRIJF

In een 1 op 1 Zoomsessie van een half uur krijg je van mij minimaal 3 persoonlijke en superpraktische tips om vandaag nog meer resultaat uit je bedrijf te halen. Wil jij dat ook? Boek dan snel een gratis bedrijfscheck.

Lees meer

GRATIS E-BOOK MET 15 TIPS

Maar liefst 15 tips om simpeler, effectiever en vooral zonder gedoe te ondernemen. Maak je al voldoende omzet en heb je meer dan genoeg klanten? Dan is het e-book vrij nutteloos. Toch downloaden? Prima, check de button “15 gratis tips om meer klanten en omzet te maken”. 

Vraag nu gelijk aan!

WORKSHOP APK VOOR JOUW BEDRIJF

Soms loop je vast en kan je iemand gebruiken die je bedrijf even naloopt op een aantal cruciale punten. In mijn workshop “APK voor jouw bedrijf” vertel ik je hoe je zelf je onderneming effectiever kunt maken door je ondernemersvaardigheden te toetsen op 5 strategische punten. Er is nog nooit iemand zonder eyeopener de deur uit gegaan. 

Lees meer

VIP APK

Wil je meters maken, en mij 2,5 uur helemaal voor jezelf alleen? Echt inzoomen op waar je spaak loopt en waar je je bedrijf weer mee kunt lostrekken doe je in een VIP APK, op een gave locatie naar keuze.

Lees meer

SIMPELER EN EFFECTIEVER ONDERNEMEN IN 5 STAPPEN

Het geheim (oeeehhh) van ondernemen zonder gedoe

 Ondernemen; iedereen kan het leren. Als je de volgende 5 punten maar in de gaten houdt:

IDEALE KLANT

Weet je ECHT wie hij of zij is? Durf je echt te kiezen voor die ene bij wie alles klopt? 

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN

Lukt het je je aanbod aan de man/vrouw te brengen? Of verstijf je op het moment dat er een klant dreigt en je je salespitch moet doen?

HET JUISTE VERHAAL

Met jouw verhaal kan je klanten op een magnetische manier aan je verbinden. Maar vertel je het op de juiste manier?

WORKFLOW

Neem jij je bedrijf serieus? Of zijn de wasmand, Facebook en koffie met de buurvrouw belangrijker? Of werk je juist net even te hard waardoor onderbemen stiekem niet meer leuk is?

DROOMAANBOD

Bied je het allerbeste wat jij te geven hebt? Of ben je afgeleid geraakt door een ‘slim verdienmodel’ of een ‘gat in de markt”?

Nieuw blogvoer

De allernieuwste blogs op een rijtje, zodat jij nooit meer zonder inspiratie zit!

photo of bulb artwork

Dit kun je doen als je niet verder kunt omdat je zonder inspiratie zit

Als je zonder inspiratie komt te zitten als ondernemer, ben je doomed for life.Althans, dat is wat veel ondernemers lijken te denken.Want zonder inspiratie geen content, zonder content geen connectie[…] Read more

round gold and white analog clock reading at 7:10

Waarom je moet oppassen als alles even urgent voelt

Ik weet niet of het jou ook is opgevallen, maar het lijkt alsof de tone of voice in alles wat we online voorbij zien komen grofweg in 2 varianten te[…] Read more

This is the sign you've been looking for neon signage

 Hoe je je expertstatus claimt als je je Calimero voelt

Ze heeft bijna 6000 volgers op Instagram.Tientallen klanten die met haar weglopen.20 jaar ervaring in wat ze doet, in loondienst en de laatste jaren als zelfstandige.Er is geen twijfel over[…] Read more