Kies hier een tijd voor jouw gratis check

 

Super leuk dat je een gratis check hebt aangevraagd.

Hieronder kun je gelijk zelf een afspraak maken in mijn online agenda. Kies voor het Type Call Boostsessie. Deze duurt een half uur. Voorafgaand aan de sessie ontvang je van mij per e-mail een uitnodiging voor Zoom. Zoom is vergelijkbaar met Skype, maar dan stabieler. Het installeert zich vanzelf wanneer je op de link van de afspraak klikt.

 

Jouw tijd is een kostbaar goed, net als mijn eigen tijd. Daarom bereid ik me goed voor op basis van wat je zojuist in het formulier hebt ingevuld.

 

Hoe specifieker jij je probleem omschrijft, hoe beter ik je kan helpen.

 

Na het inboeken van je call, ontvang je van mij binnen 48 uur een bevestiging van de afspraak.

Kun je onverwacht toch niet op het tijdstip van onze sessie? Dan stel ik het op prijs als je me dat uiterlijk 24 uur van tevoren laat weten.

 

Ik kijk er naar uit je te spreken, tot snel!

 

 

[ea_standard]