fbpx
Je business tijdelijk Corona-proof maken? Check hoe ik je kan helpen op www.claudiaverhey.nl/menukaart

Gratis bullsh*t check van jouw bedrijf

Ondernemen zonder b*llshit

Op jacht naar bullshit!

Jij draait al een poosje mee. Jouw ‘bedrijfje’ is inmiddels echt wel getransformeerd naar een bedrijf.

Toch voelt het nog niet zo. De klanten staan nog niet in rijen voor de deur, de telefoon blijft stil en je mailbox nagenoeg leeg. Je tikt je gek aan willekeurige Facebookposts om maar online je gezicht te laten zien, perst er met veel moeite af en toe een blog uit en sleurt jezelf met tegenzin naar de zoveelste netwerkborrel. Daar ga je weer, je goeie gezicht op zetten. Je vindt er geen zak aan, maar het hoort er nou eenmaal bij, toch?

Het maakt dat je gaat twijfelen aan waarom je hier ooit ook alweer aan begonnen bent.

Ondernemen vind je maar zwaar, en op deze manier is er echt geen sprake van die vrijheid waar het je ooit allemaal om begonnen is. Je bent bijna op een punt beland waarop je het liefst de handdoek in de ring zou gooien en een baan gaat zoeken

Bijna.

Hoe zou het voor je zijn als
ondernemen weer gaaf is?

Als je exact weet wat je hier te doen hebt, en dat ondernemen moeiteloos gaat? Blogs, Facebook- en LinkedInposts, salespagina’s, offertes; het vloeit allemaal zo uit je pen? Zonder angst een potentiële klant een aanbod doen, en dat 9 van de 10 keer nog verkopen ook? Als je product of dienst naadloos past bij wie je bent en je daardoor met twee vingers in je neus een mega impact kan hebben bij je klanten, die inmiddels in slaapzakken voor de deur liggen?

En wanneer als kers op de taart, je omzet zo stijgt dat je er gemakkelijk van kan rondkomen?

Verrassing! Je hebt zojuist een sprookje gelezen, en die verkoop ik niet. Ondernemen is keihard werken. Op je bek gaan met je gezicht in de modder. Maar ook om dan weer op te krabbelen. Ik maak geen sprookje van jouw bedrijf. Maar ik verklap je alvast; we komen wel heel dichtbij. 😉

Vind je het fijn als ik even met je meekijk? Vraag dan een gratis bullshit-check aan via deze link en je krijgt van mij 3 briljante en persoonlijke tips om je bedrijf meteen te laten groeien, door wat je doet simpeler en effectiever te maken.