Ervaringen

Je denkt er over om met mij te gaan werken. Maar er zijn zoveel ondernemerscoaches, hoe kies je nou de juiste voor jou?

Ik weet het. Op dat punt ben ik zelf ook geweest. Dat punt waarvan je weet dat je iemand nodig hebt die jou uit jouw impasse trekt, die je een schop onder je kont geeft, die jou eindelijk in de actiestand zet zodat je bedrijf echt van de grond komt. Want het schuurt al een tijdje, het stokt, je omzet groeit maar niet; en je weet heus zelf wel dat dat komt omdat jij niet van de pot komt.

Kijk, resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst. Die garantie kan jij alleen zelf creëren.

Maar ze geven wel een heel aardig beeld van wat er KAN gebeuren als je met mij gaat werken. Voor je het weet trek je alleen nog volle zalen. 😉

Lees zelf maar.

Zij ondernemen al zonder gedoe

“Ik noem Claudia graag mijn Dominatrix. Het schuurt en het kraakt, maar 100 van de 100 keer zegt ze dingen waarvan ik eerst met mijn ogen moet rollen en dan moet toegeven: au, je hebt gelijk.

Ik wist meteen na mijn deelname aan de Take The Lead Business Academy dat ik nog niet klaar was met Claudia. 

Ze laat me zien dat ik mijn plek mag innemen, dat ik perfect ben zoals ik ben en juist daarmee een echte klantmagneet kan zijn.

Het is heerlijk om een coach te hebben zoals Claudia, ze ziet het allerbeste in jou en peutert net zo lang tot ze het naar boven heeft getoverd.”

Wieteke van Diggele,

 VAXT SIDEkick

“You’re future self will thank you, als je nu met Claudia aan de slag gaat.

In de laatste 3 maanden heb ik mijn omzet van het hele jaar daarvoor verdiend.

I shit you not. Claudia was in many ways de reden dat ik stopte met belachelijk weinig vragen en idioot veel geven. Met een aanbod dat mij meer energie en ruimte geeft, trek ik nu juist de klanten aan waarmee ik grotere resultaten realiseer.

Maar dat was misschien nog niet eens de grootste transformatie.

Ik krijg geregeld terug mensen ‘een shift’ zagen in hoe ik mij uitte en positioneerde. Dat was de laatste filter die werd verwijderd. Uiteraard heb ik dat állemaal zelf gedaan, maar ik deel graag de credits ;).

Claudia was degene die mij met een flinke trap en hoop schoudergeschud motiveerde om meer eigenheid, originaliteit en boldness te tonen. En die liet zien hoe.

Ohja, waarom ik je bij iedereen aanraad. Alsof het niet genoeg veren waren. Alright: als jij op een punt staat in je business waarvan je denkt: mèèèn dit kan veel groter en beter en more me, Claudia geeft je de breakthrough die je niet op zo’n korte termijn voor mogelijk houdt.”

lotte v/d Broek, 

LOts of marketing

Anne Margriet

“Een businesscoach zoals Claudia heb je nog niet eerder meegemaakt.
Haar HEB SCHIJT houding is zo fenomenaal aanstekelijk, ze is loeischerp, ik HOU ervan!”

 

Anne Margriet Smith, IAM power

“Werken met Claudia is verfrissend, confronterend, gezellig en geeft ook nog eens fantastisch resultaat. Samen met Claudia heb ik stappen gemaakt in het (her)schrijven van mijn teksten, het schrijven van blogs en alles wat daar verder bij komt kijken. Claudia gaat net zolang door tot ze de zinnen, woorden en zelfs leestekens in de teksten zo genuanceerd heeft dat het echt alleen mijn doelgroep aanspreekt. En terwijl ze dat doet, neemt ze ook nog even jouw hele onderneming door.

Een dag met haar voelt vertrouwd. Er is ruimte voor humor, onzekerheid en emotie. En heel belangrijk, ze weet ook hoe belangrijk lekker eten en drinken is 😉. Of dat nou tijdens een VIP-dag of een Workshop is.

Ik kwam bij Claudia omdat mijn teksten te laten herschrijven en ik ging weg met een totaal nieuwe visie op mijn onderneming.”

“Na zelf heel lang geploeterd te hebben.. ben ik heel blij dat ik jou ben tegengekomen voor het schrijven van mijn webteksten voor mijn doelgroep. Jeetje ik was zo blij, toen ik alles had gelezen.., ik krijg zoveel reacties en complimenten ! Je bent een heel fijn mens, leuk, veel humor en vooral toegankelijk! Dank je lieve Claudia 😘.”

Warsha Atawarie, Praktijk Kindervreugde

“Wat was ik blij verrast toen ik Claudia had gevraagd om een blik op mijn nieuwe e-book te werpen en zij een heel uur voor me had uitgetrokken om me input terug te geven. Ja echt GEVEN!
Zonder blad voor de mond, vanuit een no-nonsense mentaliteit gaf ze me terug wat ik nog mocht veranderen, aanpakken. Allemaal zinnige dingen, die het totaalconcept, waar het e-book een onderdeel van gaat zijn ten goede komen. Claudia dank je wel voor je tijd en aandacht. De meeste bullshit is nu geloosd!”

Carla Dunselman, Shining Expert

“Wow! Ik kan alleen maar zeggen; wow! Wat jij doet met woorden is magic.”

M.

“Wauw, waanzinnig, ik ben zo blij dat ik voor jou gekozen heb! Ik ben nu verder dan ik ooit had kunnen bedenken.”

W.

Met mij gewerkt maar staat je review er nog niet tussen? 

Geef hem HIER aan me door.