fbpx
Je business tijdelijk Corona-proof maken? Check hoe ik je kan helpen op www.claudiaverhey.nl/menukaart

Ervaringen

Ondernemen zonder b*llshit

Je denkt er over om met mij te gaan werken. Maar er zijn zoveel ondernemerscoaches, hoe kies je nou de juiste voor jou?

Ik weet het. Op dat punt ben ik zelf ook geweest. Dat punt waarvan je weet dat je iemand nodig hebt die jou uit jouw impasse trekt, die je een schop onder je kont geeft, die jou eindelijk in de actiestand zet zodat je bedrijf echt van de grond komt. Want het schuurt al een tijdje, het stokt, je omzet groeit maar niet; en je weet heus zelf wel dat dat komt omdat jij niet van de pot komt.

Kijk, resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst. Die garantie kan jij alleen zelf creëren.

Maar ze geven wel een heel aardig beeld van wat er KAN gebeuren als je met mij gaat werken. Voor je het weet trek je alleen nog volle zalen. 😉

Lees zelf maar.

Zij ondernemen al zonder gedoe

“Door Claudias confronterende maar ook verhelderende aanpak, zijn er heel wat kwartjes gevallen over focus en structuur. Waardoor werken aan mijn bedrijf me nog al eens ‘overvalt’. Ze geeft persoonlijke tips en adviezen waardoor het niet bij een kwartje dat valt blijft, maar ik er direct mee aan de slag kan. Dank je wel lieve Claudia, je bent een topper!”

Eline Zeelenberg, Hartekracht

“Ik was op zoek naar wat tips en trucs, wat meer lijn en formats. Wat ik kreeg was zoveel meer. Puzzelstukjes vielen op hun plek (waar ik al een maand op aan het kauwen was) en het ene na het andere inzicht werd me zo in de schoot geworpen. Ik ben zonder te twijfelen in Claudia’s programma gestapt; toen ik zag wat ze kon in een workshop, bedenk je dan eens waar ik nu sta na echt met haar aan de slag te zijn gegaan…!”

Madelon Rijkers, Help in Progress

26685464_163998660992544_7748461833926365369_o

“Claudia geeft mij enorme eyeopeners en lijkt op mij qua drive en eigenwijsheid ;). Ze geeft mij een enorme motivatie Een Vorkje Meeprikken tot een hoger niveau te tillen; ik kan haar met geen mogelijkheid meer wegdenken.”

Claudia Vork, Een Vorkje Meeprikken

“Werken met Claudia is verfrissend, confronterend, gezellig en geeft ook nog eens fantastisch resultaat. Samen met Claudia heb ik stappen gemaakt in het (her)schrijven van mijn teksten, het schrijven van blogs en alles wat daar verder bij komt kijken. Claudia gaat net zolang door tot ze de zinnen, woorden en zelfs leestekens in de teksten zo genuanceerd heeft dat het echt alleen mijn doelgroep aanspreekt. En terwijl ze dat doet, neemt ze ook nog even jouw hele onderneming door.

Een dag met haar voelt vertrouwd. Er is ruimte voor humor, onzekerheid en emotie. En heel belangrijk, ze weet ook hoe belangrijk lekker eten en drinken is 😉. Of dat nou tijdens een VIP-dag of een Workshop is.

Ik kwam bij Claudia omdat mijn teksten te laten herschrijven en ik ging weg met een totaal nieuwe visie op mijn onderneming.”

“Na zelf heel lang geploeterd te hebben.. ben ik heel blij dat ik jou ben tegengekomen voor het schrijven van mijn webteksten voor mijn doelgroep. Jeetje ik was zo blij, toen ik alles had gelezen.., ik krijg zoveel reacties en complimenten ! Je bent een heel fijn mens, leuk, veel humor en vooral toegankelijk! Dank je lieve Claudia 😘.”

Warsha Atawarie, Praktijk Kindervreugde

“Wat was ik blij verrast toen ik Claudia had gevraagd om een blik op mijn nieuwe e-book te werpen en zij een heel uur voor me had uitgetrokken om me input terug te geven. Ja echt GEVEN!
Zonder blad voor de mond, vanuit een no-nonsense mentaliteit gaf ze me terug wat ik nog mocht veranderen, aanpakken. Allemaal zinnige dingen, die het totaalconcept, waar het e-book een onderdeel van gaat zijn ten goede komen. Claudia dank je wel voor je tijd en aandacht. De meeste bullshit is nu geloosd!”

Carla Dunselman, Shining Expert

“Wow! Ik kan alleen maar zeggen; wow! Wat jij doet met woorden is magic.”

M.

“Wauw, waanzinnig, ik ben zo blij dat ik voor jou gekozen heb! Ik ben nu verder dan ik ooit had kunnen bedenken.”

W.

Met mij gewerkt maar staat je review er nog niet tussen? 

Geef hem HIER aan me door.