Het meest nutteloze e-book ever

Schrijf je in en ontvang gelijk het meest nutteloze e-book EVER.

He jakkes, alweer een e-book. Ik beloof je; het wordt het meest nutteloze e-book dat je ooit hebt gelezen. Want e-books zijn immers zoooo 2017, werken bij lange na niet meer als onweerstaanbare klantmagneet en belanden vaak onder het stof in je digitale archief. Bovendien staat er waarschijnlijk niks in wat jij als ervaren ondernemer nog niet weet. 

Het punt is: je weet het allemaal wel. Maar je doet het nog niet. Omdat je het moeilijk vindt. Er mee worstelt. Het lastig vindt. Het je allemaal aanvliegt en de moed je in de schoenen zakt bij het idee dat je nog harder moet gaan werken om van je bedrijf een succes te maken. Denkt wie zit er nou helemaal op me te wachten en wie gaat daar ooit goed geld voor betalen en meer van dat soort shit. 

Nog een punt is: dat hoeft waarschijnlijk helemaal niet.  Ik denk dat je nu vooral veel tijd besteedt aan acties, die helemaal niet zo effectief zijn. Omdat de acties waarvan je weet dat die wel effectief zijn, je naar de keel grijpen.

Oftewel; je durft niet.

In dit e-book laat ik je zien in 15 (!) tips, hoe jij ondernemen simpeler, leuker en effectiever kunt maken. “Een must-read als je als ondernemer nog niet bent waar je wilt zijn met je bedrijf”, schreef een klant onlangs.

Het zou zomaar kunnen dat er 1 tussen zit waar je toch wat aan hebt.

Wees gewaarschuwd; dit e-book moet je alleen maar downloaden als je je stierlijk verveelt, een lege agenda hebt, een schommelend maar altijd te laag banksaldo hebt en snakt naar klanten.

Het risico bestaat namelijk dat er na het lezen van dit e-book ineens hordes met klanten voor de deur staan en je omzet pijlsnel omhoog schiet.

Dus, weet je het zeker? Download het e-book dan hieronder.