Ga alvast je gouden bruiloftsfeest maar plannen

Ga alvast je gouden bruiloftsfeest maar plannen

red roses

Geef toe: je hebt niet echt je best gedaan op die kanariegele hoodie en bijpassende joggingbroek.

Ja, je hoeft er alleen maar in te Netflixen, en nee, je hoeft de deur niet meer uit, maar ik denk dat je partner zich voelt alsof hij een hotelkamer met frontaal zeezicht heeft geboekt en het een uitzicht op een bakstenen muur blijkt, met een schilderijtje van een zee tafereeltje aan de muur.

En ach, jullie relaaaaaasie kan heus wel wat hebben. You go a long way back en het hoeft echt niet meer iedere dag ‘ik wil je tegen de muur plakken’ dag te zijn.

Sterker nog; misschien ben je wel perfect gelukkig samen in je kanariegele hoodie en ieder jaar naar dezelfde camping op vakantie strategie.

Strik eromheen en niks meer aan doen dan.

Maar het kan ook zijn dat het diep van binnen kriebelt.

Is dit het nou?
Is dit een 7,5 of een dikke 10?
Er moet toch meer zijn?
Ben ik wel ECHT gelukkig?

Of settle ik voor minder dan ik kan krijgen?

Soms is het ‘verstandig’ om niet weg te gooien wat je hebt -je weet immers nooit wat je er voor terug krijgt-, maar dat Doe Maar gevoel wil je liever ook voorkomen, toch ?

Ik vind ondernemen wel wat weg hebben van relaties, in alle smaken die er zijn.

Misschien doe je dit namelijk in je bedrijf ook wel.

Ga je daar ook voor lang en gelukkig maar is het niet meer zo spicy allemaal.
En is dat stiekem wel wat je wilt, een beetje verrassing en spicy.

Sommige ondernemers vlechten de ene one-night stand aan de andere en rennen van proeftuin naar proeftuin. Op zoek naar “de ware”, steeds weer een nieuw aanbod ontwikkelen, maar het is het steeds net niet.

Anderen zijn in een sleur terecht gekomen en verlangen naar die spetterende creëer passie vanuit het begin.

Ze ergeren zich suf aan alle vervelende taken die in hun “relatie” zijn geslopen en die ze maar gedogen want het hoort er nou eenmaal bij.

Webinars geven, Facebookadvertenties draaien, een kneitervolle agenda: het hoort er nou eenmaal bij bij succes, dus klagen we maar niet.

Maar die spetterende passie vanuit het begin, die is er niet meer.
Of je voelt hem soms nog wel, maar hij past niet meer in je agenda.

De vraag is hoe erg het is dat je niet meer elke dag on fire bent als het gaat om je bedrijf. Net als in een langere relatie groeit passie vaak over in een duurzame, diepe liefde.

Maar dat vonkje kan er wel voor zorgen dat je relatie steeds verdiept, dat je in plaats van alleen maar op de winkel passen steeds een nieuw level toevoegt aan wat je samen hebt.

Wil je voor mij vandaag eens zo naar je bedrijf kijken?

Hoe verliefd ben je nog op wat je doet?
Is het een basis waar je op kunt bouwen en vertrouwen?
Voel je vaak genoeg de vonk, die zorgt dat je je steeds weer uitgedaagd voelt maar ook comfortabel genoeg om aan je bedrijf te werken in plaats van alleen maar er in?
Is alles bespreekbaar of heb je het gevoel dat je vast zit in verwachtingen en “hoe het heurt”?

Kortom, heb je een duurzame relatie met je bedrijf?

Of is er werk aan de winkel om je passie weer aan te wakkeren?

❤️

Vanaf maandag 14 februari ga ik met een mooie groep ondernemers aan de slag in mijn nieuwe mastermind Business met een Bite Movement om die loooooove kriebels (weer terug) in je bedrijf te krijgen.

Je bedrijf mag jouw BIG AND EVERLASTING LOVE zijn, dan kun je  af en toe ook wat sleur -of een kanariegeel huispak- veroorloven zonder dat dat ten koste gaat van het resultaat.

Deze maand neem ik de deelnemers mee in hoe je de 5 talen der liefde kunt toepassen in je bedrijf om klanten ‘madly in love’ met jou te laten worden, hoe je ‘the one’ vindt – jouw one thing, jouw ponytrick waar je je hele bedrijf mee draagt’ EN gaan we aan de hand van 4 pittige weekchallenges aan de slag om jou op je mooist te krijgen voor de date met je lievelingsklanten.

In de Business met een Bite Movement krijg je toegang tot:

🔥 Een besloten en unieke masterclass
🔥 4 uitdagende week challenges om je bedrijf naar een hoger level te tillen
🔥 Een besloten podcast die alleen voor de deelnemers van de Business met een Bite Movement toegankelijk is: hoe pas je de inzichten uit dit thema nou concreet toe in je business, zodat die gaat groeien?
🔥 De Business Borrel met een Bite: een online netwerk event en pick my brain Q&A in 1, waar je andere toffe ondernemers ontmoet EN mij het hemd van het lijf kunt vragen over hoe je weer verliefd wordt op je eigen toko.

Deze maand krijg je een gave bonus bij je toegang tot de Business met een Bite Movement; je krijgt de toegang tot de opnames van mijn laatste zeer populaire Gameplan challenge cadeau! (twv €250,-), waarmee je een effectief en persoonlijk plan voor  je business kunt maken dat WEL werkt.

Eerst een maandje uitproberen om te zien of je echt verliefd bent?

Dat kan door je aan te melden via deze betaallink:

>> Klik hier om je aan te melden

Je deelname wordt niet automatisch verlengd, dus je zit nergens aan vast.

Twijfel je of je mee wilt doen?
Hoeft niet, luister maar naar Kelly:

En als je toch twijfelt, stuur dan een e-mail naar info@claudiaverhey.nl en stel me vrijblijvend je vraag over de movement, dan krijg je van ons zo snel mogelijk antwoord!

Ik hoor heel graag van je wat deze blog met je doet. 

Heb jij al een bedrijf waar je je 50 jarige jubileum mee denkt te gaan halen?

Of is er nog werk aan de winkel?

Heb alvast een heerlijk weekend, wie weet zie ik je snel in de movement!

Liefs, Claudia 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.